A testépítők miért ilyen mesterséges dolgokat szednek?
Rá van írva.
De oké, bármit ráírhatnak.
De akkor te honnan tudod, hogy abban mivan amit te megveszel? Bármit ráírhatnak.
Tudják mi van bennük. Aki pedig rendesen csinálja annak mindig a szilárd kaja az első aztán a kieg. Ugye ezek a cuccok arra jók, hogy pótolják azokat a tápanyagokat amiket szilárd étellel nem tudnak kellő mennyiségben bevinni.
Személyszerint inkább a gyógyszerektől és a gyorskajáktól félnék. Ja és neked mi számít rendes kajának? Párizsi, virsli stb? Szerintem meg az a műkaja....
Milyen mesterséges dolgokat?
A savófehérje természetes dolog. A kalcium-magnézium miért ne lenne az?
Az igazi élelmiszerekkel egy nagy baj van: az elterjedt növényvédőszer és egyéb vegyszerhazsnálat miatt megcsappant a vitamintartalmuk, bizonyos ásványi anyagokból és nyomelemekből kevesebbet tartalmaznak, vagy éppen sokkal-sokkal többet.
Béres József ezt felfedezte, és próbált olyan készítményeket előállítani ami segít ezt kiküszöbölni. A Béres cseppet NEM rákos betegeknek szánta.
Nem félsz attól, hogy kiderül milyen mennyiségben van ösztrogén a gallicoopos pulykahúsban??? Vagy mikor olvasztással zárják a műanyag zacskót mekkora mennyiségű műanyag kerül a chipszecskédbe? Vagy akár a Győri Édesbe?
Utolsó ,te tudod mire kísérletezte ki az öreg Béres József a Béres cseppet? csak megsúgom, hogy növényekre. Csak felismerte, hogy jó lehet emberek robolálására is.
De amúgy sem értem, hogy jön ide a Béres csepp.:)
Kérdező
Amit nem a kertben vágsz, vagy a földből- fárol szedsz az mesterséges ugye?
Amikor mirelit fost veszel a teszkoban es a hustartalom 20% az mi? A mekdonalc es tarsai az mi? A felvágott meg a zsomle az mi?
Leszögezem,a szilárd kajálás feltétlen híve vagyok a tápkiegekkel szemben. De
az ilyen típusú kérdéseket szinte mindig olyanok teszik fel,akik fel sem fogják,hogy a "hagyományos", "normális" táplálkozásban sokkal több a mesterséges összetevő,mint bármilyen táplálékkiegészítőben.
Jó étvágyat a mirelit pizzádhoz,"gyümölcs" yoghurtodhoz,felvágottadhoz,tejet nem tartalmazó sajtodhoz,tescós fehér kenyeredhez.
Montez, én nem így tudtam.
Hogy jön ide: ha valamiből kevés van azt pótolni kell, pl. normál táplálékkal nem veszel magadhoz annyi vitamint/ásv. anyagot amennyi szükséges.
42%-os, igen a te véleményed, de akkor mit keresel ebben a kategóriában? Eltévedtél kisgyerek.
Nem jól tudtad a Béres cseppről. Én a Béres Rt-nél dolgoztam 23 évig, ebből 8 évig fejlesztő mérnökként. Erről ennyit.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!