Oláh Vivien és Kathi Béla szakítottak?
Figyelt kérdés
Vivi fb oldalán, a Kai Greene-es közös fotó alatt van egy furi mondat, amiből ezt szűrtem le.#Kathi Béla #oláh vivien
2015. ápr. 17. 23:37
11/24 TallandThin Boy válasza:
Igen, de egyébként csak vicceltem. :D Egyébként is, a sztori teljesen irreleváns.
12/24 anonim válasza:
Még ez is válogat?:D
Nagyon csúnya csaj.
13/24 anonim válasza:
# 12
Én is ezt akartam mondani XD
14/24 anonim válasza:
Ha nem lennének szilikon csöcsei, úgy nézne ki mint egy fiú. Mondjuk a lába között már lehet más van, a sok androgén hormontól.
15/24 anonim válasza:
Khati Béci meg egy hisztis kölyök nekem sose volt szimpatikus de mikor levágta a hisztit akkor főleg
17/24 anonim válasza:
Milyen irigyek én nem vagyok irigy attól hogy még nem szimpatikus ez a csávó sokkal többre tartok más testépítőt.
18/24 anonim válasza:
Igen, szakítottak. Nem azért, mert az üzlet, karrier fontosabb volt, hanem egyéb okok miatt. És aki Vivient csúnyának látja a "szilikon csöcse" miatt, az elme beteg, frusztrált, és valószínűleg soha nem volt képes egy jó nőnek még a kezét sem megfogni. És nem mellesleg kicsi a farka. Nyílvánvaló, hogy kell valami, ahol eme fogyatékosságát kitombolja. A másik. A kérdező tök normális volt, és feltett egy olyan kérdést, amire választ szeretett volna kapni, és nem ilyen minden gondolkodás mentes agyhalott fütyik válaszait akarta hallani szerintem. Sajnálkozását fejezte ki, ami nagyon rendes dolog volt tőle. És miből gondolja bárki is, hogy VIviennek Kay Green kellene??? Nyomi banda....
19/24 anonim válasza:
Te beszélsz itt fogyatékosságrol?
Akinek nem jön be, azt lenézed mindennek...;D
Szóval, aki itt fogyatékos, az te vagy.
20/24 anonim válasza:
# 18
Mekkora nagy társadalom tudós vagy te :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!