Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lányok ti nektek milyen alkat...

Asdnoname kérdése:

Lányok ti nektek milyen alkat tetszik egy pasin?

Figyelt kérdés
Képeket is ha tudtok linkeljetek, csak kiváncsi vagyok, hogy milyen az az ideális alkat ami bejön a csajoknak és még nem túlzás se nem kevés, meg kondizom én is, és kiváncsi vagyok, hogy mennyire vagyok visszább az alkattól :) 18/F
2015. ápr. 17. 22:44
 1/3 anonim ***** válasza:
2015. ápr. 17. 22:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Minnel izmosabb, annal jobb.
2015. ápr. 18. 06:54
 3/3 anonim ***** válasza:

Egyszerűbb lett volna, ha Te linkelsz be néhányat, amilyen alkatot egyáltalán elérhetsz.

De azért íme néhány tetsző és nem tetsző (fejek nem számítanak, mert az külön téma):

[link]

Ez tetszik, bár itt a csuklya már nekem kicsit nagy, ugyanakkor látom, hogy hozzá tartozik ehhez az alkathoz.

Ami nem tetszik:

[link]

Önmagában a kidolgozott has kevés.

[link]

túmacs.. na jó tudom, nem így írják, de sok. Ha testépítő szeretnél lenni ne hallgass rám :D

Nehéz olyat találni amelyik igazán tetszik. Aki már izmos, látszik, hogy dolgozik magán, de még nem a túlgyúrt. Aki a testmagasságához képest is arányos és nagyjából az egyik testrésze a másikhoz. Szerintem ezeket nem lehet cm-ben mérni, inkább az összhatás a fontos. És lehet bármilyen klassz pasi, ha a személyiség nem olyan akkor nem fog összejönni :D

2015. ápr. 18. 07:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!