Lehet ekkora bicepszem szeptemberre?
ha cicasúlyokat emelgetsz akkor decemberre sem lesz nagyobb karod. a mikulás sem segít.
vagy menj el idegenlégiósnak, ott egy hét után 50-es karod lesz, de nem csak azt növelik ezzel egy időben. vagy foglalkozhatsz komolyabban a témával és viszel egy rendszert az edéseidbe. például x súllyal heti 3szor hetente más gyakorlattal, megszabva a súly minimális emelését a fizikumodhoz mérten. de javaslom ne csak a bicepsz növelésére fókuszálj, hanem mozgasd meg mindened :)
3. haver kicsit el vagy tévedve,ki beszélt itt cicasúlyokról én súlyzós edzésről beszéltem ami evidens hogy a tőlem telhető legnagyobb súlyokkal végzem :)
idegenlégiósnak?attól miért nőne a karom már nem azért,ők nem testépítők hanem katonák,remélem érted mi a különbség a kettő között
"vagy foglalkozhatsz komolyabban a témával és viszel egy rendszert az edéseidbe. például x súllyal heti 3szor hetente más gyakorlattal, megszabva a súly minimális emelését a fizikumodhoz mérten. de javaslom ne csak a bicepsz növelésére fókuszálj, hanem mozgasd meg mindened :)" ezt nem is értem :D írtam hogy január óta edzek szóval több mint 4 hónapja,szerinted mit csináltam eddig?:D nem arra voltam kíváncsi hogy hogyan kell edzeni hanem csak arra voltam kíváncsi egy tapasztaltabb embertől hogy x hónap után mekkora fejlődést tudok elérni és meg is kaptam a választ szóval tényleg nem értelek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!