Hogyha egy szteroid kúra általi forma nem tartós, akkor hobbi szinten miért akarják sokan erőltetni?
De én ffmi-ről beszéltem. Ami neked 8%-os testzsírral 80 kg 173 centisen 24.7
Viszont a forma nem csak az ffmi-n alapul. Szerintem neked a felsőtested izmai a naturál határ fölött vannak de a lábaid nem.
Tehat nem azt mondom hogy a formád elérhető naturálban elvileg csak azt hogy a zsirmnetes testtömeged elérhető a statisztikák alapján.
Mire ez a beképzeltes szöveg, montizsolt?
Hogy érjék el azt amit te...sehol sem lennének melletted...
Mi ez a stílus?
Ha jól emlékszem naturálként még nem írkáltál ilyeneket.
Most meg, hogy koxolt olyan szövegekkel dobálózól, hogy érjük el azt, amit te és, hogy sehol sem lennénk melleted-.-
A koxos formádat meg feldughatod magadnak!
Zsolt neked szerintem agyadra ment a koksz.
Nem lehet hogy valaki azért sportol hogy egészséges legyen? Te meg jössz a kokszos szöveggel.
Ha olyan kemény vagy akkor hajra lehet versenyezni a többi kokszossal és meglátjuk hol leszel.
Ha meg nem akarsz a többi kokszossal versengeni szerintem ne tedd az eszed...
Az egész hülyeség. Mégis mitől tudod, hogy a genetikai határt hozni tudod koksz itá? Az is lehet, hogy elrontasz vmit naturálban és emiatt fogalmad sincs mi az a genetikai határ. Ahhoz kb több tizéves edzésmúlt kell, hogy ebbe tapasztalatod legyen.
Kokszolsz
Visszaállítasz
Ugyanúgy már lehet nem fejlődsz naturban
Megint kokszolsz
Megint
Megint
Megunod, és szar leszel
Ez a többség
Kicsit sztem erős tulzás ilyent állítani, hogy hozni tudod ugyanazt mint előtte.
És ezek miatt az okoskodások miatt sok hülye megbánja.
Beképzelt fax lettél, mert te koxolsz.
Más már nem is válaszolgathat, mert te elkezdesz ugatni azonnal, hogy neked van igazad, mi baromságot írunk, nálad van a tapasztalat...
Nem neked lett szerkesztve az oldal, mond el a saját vélemènyed, másnak pedig nem ugass.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!