Hogyha egy szteroid kúra általi forma nem tartós, akkor hobbi szinten miért akarják sokan erőltetni?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 14. 01:40
11/43 anonim válasza:
Nem így van. 30 éve edzem, így elèg pèldàt láttam arra, hogy akik hamarabb cuccoltak mint a genetikai hatàruk, azok abbahagyva sehol nem voltak. Azon a szinten sem, ahol én naturalban. Ès itt nekem van a legtöbb tapasztalatom. Erről ennyit.
12/43 anonim válasza:
Montizsolt-nak mélységesen igaza van.
13/43 anonim válasza:
Talán azért, mert nem rakták helyre kura után a hormonháztartást, vagy nem edzettek/kajáltak úgy ahogy kellene.
Az a szint megmarad, amit naturálban is elértél volna.
14/43 anonim válasza:
Abban azért lehet valami, amit Montez mond. Nem egy embert láttam már én is, aki elég hamar kokszolt és irigylésre méltó fizikumot felépített, csak aztán abbahagyta és 1 éven után már az sem látszott, hogy valaha sportolt valamit. Ezen azért meglepődtem, mert volt nekem is 1 éves szünet edzésben, de jelentős leépülés nem volt, de nem is kokszoltam (15 éve edzek kisebb-nagyobb szünetekkel).
15/43 anonim válasza:
Van akinek rendes utókúrája volt. De az is csak annyit számít hogy később esik össze. De utàna eltűnik az eredmény. Nem veszekedni akarok, nem is érek rá, melóznom kell. Csak higgyetek nekem, hogy más lesz a végeredmény ha naturálban is előtte kihozod amit lehet. Na ennyi. Sziasztok.
16/43 anonim válasza:
Érdekes amúgy hogy az átlagos szteroidhasználó (tehat nem a versenyzok)zsirmentes testtömegindexe
24.8 kb ami naturálban is elérhető.
17/43 anonim válasza:
Mi az átlagos? Èrj el akkor naturalban olyan formàt mint pl ami nekem van most. Pedig én még nem versenyzek. Elàrulom, hogy sehol nem lennel mellettem.
18/43 anonim válasza:
Zsolt tudsz mutatni egy képet ami szerinted max és naturál?
Érdekelne hogy mit lehet kihozni tisztán az emberi szervezetből, te meg már rutinos vagy.
19/43 anonim válasza:
Nagy fantomas Csaba. Dolgozom. Nem tudok linkelni és mobilon vagyok.
20/43 anonim válasza:
Én nem a saját véleményemet írtam le csupán idéztem a statisztikákból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!