Lányok! Mi a véleményetek erről a bicepszről? 15/F
Ha nem zavar, hogy én nem lány vagyok, hanem nő, 15 évesen szép.
És NE VIDD TÚLZÁSBA!!!!
A lányok szeretik a sportos fiúkat, a konditerem szökevényeket kevésbé.
He Barátnőmnek nagyobb. De komolyan, nem sértésből de ez lófsz. Ha neked jó akkor ok, de nem feszülnék ezzel mert kiröhögnek. A tapadása egyébként jó, edzéssel meg jó kajával egész fain kar lehetne belőle de ugye mindenre kell edzeni.
1-es lehet húzni a pitsába ez nem a femina meg a nők lapja. Aki sportos testet akar az kondiba megy, mert nem mindenki születik adonisznak. Aki foglalkozik a testével, ad magára, egészségesen táplálkozik az nem "konditermi szökevény" hanem tudatos, igényes ember. Aki pedig hobbiból edz, annak az edzés ad egy gerincet és fittséget. Nem kell lenézni azt aki nem a seggén ül. Én speciel pont leszarom mi tetszik a nőknek mert nem miattuk csinálom hanem magam miatt, igaz ilyen téren kárát még nem láttam.... szóval
15 évesen szerintem nem rossz, jó alap, eddz tovább és jó lesz az.
Tényleg nem a csajok miatt kellene csinálni, messzire nem jutsz ilyen motivációval. Eddz magad miatt, hozd ki a testedből a maximomot, aztán szard le, hogy kinek jön be,és kinek nem.
( Első,a te véleményed meg nem általános igazság. Én is nő vagyok,és nekem pl. bejönnek a " konditermi szökevények". Sokkal inkább mint a gilisztatestű bieberutánzatok...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!