Megeri-e igy edzeni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
En kb naponta 80-100gram proteint es 200-250gram szenhidratot viszek be.Csak Zabpelyhet,rizset es tolyast eszek meg neha valamilyen hust ha van ra penz.Nagyjabol 65 kilo vagyok,15 eves.Ez igy valamenyire megfelel az edzesnek?Megeri folytatni? (Korulbelul egy fel eve kezdtem el komolyabban edzeni)
2015. ápr. 11. 21:54
1/7 anonim válasza:
Azóta mennyit fejlődtél? Milyen magas vagy?
2/7 anonim válasza:
Van èrtelme. Bàr picit több fehèrje nem àrtana, de így is fejlődsz egy ideig. Tojàst egyél, ne tolyàst. :)
3/7 A kérdező kommentje:
Hat fejlodtem valamenyit,kb 170cm magas vagyok.
2015. ápr. 11. 21:59
4/7 A kérdező kommentje:
Oke,atallok a tojasra. :D
2015. ápr. 11. 22:00
5/7 A kérdező kommentje:
Meg egy kerdes:
Ugy kb egy hete csinaltam egy par fekvotamaszt es azota nagyon faj a bal vallam amikor az izom megfeszul.Ez mitol lehet?Mivel tudnam a gyogyulast segiteni?
2015. ápr. 11. 22:03
7/7 Szergej55 válasza:
Egy ideig simán jó lesz ez, szóval ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!