Van itt olyan, aki jár fitness terembe vagy valahova edzeni? Nem tudom, hogyan zajlik az ilyesmi, megéri-e.
Ha 2 műszak, akkor a Gildát javaslom. Én is hasonló cipőben vagyok, bár én heti 5-ször megyek. Éjjel-nappal nyitva van a hely, hó elején tudsz szépen bérletet venni, és azzal bármikor bemehetsz edzeni.
Ha nem erre vonatkozott a kérdésed, akkor meg benyitsz, odamész a pulthoz, és kérsz egy napijegyet (~1200 huf). Átöltözöl, edzel egyet, aztán vissza és ki. Ha tetszett, legközelebb már nem napijegyet veszel, hanem bérletet.
Köszi a választ!
Mi az a Gilda?
Itt a környéken lévő klubban voltam ma, vettem bérletet, akciósan ezen a napon lehett megvenni. Mindenes bérlet, akár minden nap bemehetek, bármilyen órára.
Lenne még egy olyan kérdésem is, hogy órarenden kívüli időpontokban is lehet menni? Ha igen, akkor honnan tudjam, hogy mit fogok csinálni? Van ott egy edző, aki megmutatja. Jövő héten délutános leszek és délelőtt csak 2 napon van olyan óra, amire el tudok menni, az jóga. A többi napon is szeretnék menni, de nem tudom, lehet-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!