Hétvégente egy kevés whisky belefér, a pohár alján?
Figyelt kérdés
Persze csak egyszeri alkalom/hét.2015. ápr. 11. 19:54
3/10 anonim válasza:
Miért ne férne? Szerzetes vagy, vagy mi?
4/10 A kérdező kommentje:
Szinte mindentől lemegy már az izom, vagy elfedi a zsír, ezért kérdeztem :)
2015. ápr. 11. 20:40
5/10 anonim válasza:
Ne higgy el mindent, amit mondanak neked.
6/10 anonim válasza:
Amíg nem boncolsz fel valakit addig nem tudhatod, mert takarja a zsír.
Ez egy ilyen Schörörörödinger macskája paradoxon. :D
7/10 anonim válasza:
Én egy Arnold Sörceneggert szoktam tolni, belefér.
8/10 anonim válasza:
A középiskolás hobbitestépítők hajlamosak túl komolyan venni magukat, ezért is olvasni ilyen sok baromságot a neten. Ne fuss mert lemegy az izom, ne igyál egy korty alkoholt mert lemegy az izom, ne egyél meg egy almát hát hogy képzeled amikor az cukor...
Ha figyelsz amúgy az étkezésedre és keményen edzel akkor semmi bajod nem lesz heti egy kihágástól. Nem vagy profi testépítő, nem számítanak annyira a nüanszok. Hülyeség sanyargatni magad.
9/10 anonim válasza:
Az alkoholtol nem megy le az izmod. Dehidratál és masnaposan kisebbnek tunhetsz valamint másnaposan edzeni is mocsokszar.
Nyugodtan elj kicsit.
10/10 Szergej55 válasza:
Versenyezni akarsz, vagy mi ez az aszkétizmus? Itt mindenki versenyezni akar? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!