A testépítők nem tudnak verekedni?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 10. 17:59
11/13 anonim válasza:
Így van. Nem értem én sem, hogy miért mindig a testépítők vannak pellengérre állítva. A többi sportolótól sem várod el, hogy mindent tudjon. A focista nem tud úgy úszni, mint egy úszó. A kézilabdás nem tud úgy súlyt emelni, mint egy súlyemelő. Mégsem fikázzuk őket.
12/13 anonim válasza:
Ez egy szimpla tévhit, köszönhetően a danabol szedő strandgyúrósoknak. Velük jött létre a lufiizom-elmélet, a testépítő és a szekrény esete a 10 emeletes bérházban és a zsír izommá alakul eszme is. Nembaj Kedves Kérdező, hogy kérdezel, csak néha gondolkozz is. Egy széken ülő embert, meg egy vasággyal 50 kilós illető is le tud csapni, mert csak szimplán odalépek az ülőhöz ős elkezdem verni. Nem igazán tudja magát védeni, mert ül, tehát innentől eldőlt. Ha tarkón vágnak vagy betonba vered a fejed, akkor se tudsz majd védekezni, mert el fogsz szédülni. Ha meg ülsz, akkor csak szimplán szar pozitúrában vagy, nem tudsz alapállást felvenni, stb.
13/13 anonim válasza:
Hát a testépítés nem erről szól. Én otthon kezdtem el edzeni, de kell mellé majd valami önvédelmei edzés is. pl. krav maga ha meg védeni szeretném magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!