A profi testépitök miért kardiónaz rögtön ébredés után?
En is mindig reggel kardioztam amikor csinaltam, volt hogy heti 5 napon, 1 orat, aztan nem koxoltam soha.
Az elmelet az hogy reggel az alacsony vercukorszint miatt hamarabb kezdodik el a zsiregetes. Hogy aztan ez igaz vagy nem azt nem bizonyitotta be meg senki.
Úgy van, ahogy Monzet írja.
Lehet még egy előnye (persze az intenzitás és az időtartam függvényében): javul az inzulinérzékenységed, mire eljutsz a reggelihez. Az ugyanis, hogy "tápanyagra kiéhezetten", kicsit elavult broscience-es sarkítás. A tested fehérjére és zsírra valóban éhezik reggel. A CH már gázosabb a reggeli rossz inzulinérzékenység miatt. Kis kardió után viszont könnyebben megy oda a CH, ahová szánod.
A fentiek függetlenek attól, hogy tömegelsz vagy szálkásítasz.
Ez az izomvesztes dolog egy nagy marhasag.
Semmi bajod nem lesz tole. A testepitok koreben rengeteg tevhit kering, ez az egyik.
"?Nekem kalapácsal verték a fejembe,hogy az első dolgom reggel mindig a Tejsavó bevitele legyen."
Biztos valami marketinges volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!