Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A testépítők nem tudnak...

A testépítők nem tudnak verekedni?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 10. 17:59
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Mert most hétvégén egy srác levert egy nyakast egy ilyen nagy gyúrós gyereknek az meg összeesett.Jó 10-15cm-el magasabb volt de vékony volt akit levert meg ki volt gyúrva rendesen.Szó szerint nyakon vágta és lefordult a székről.
2015. ápr. 10. 18:03
 2/13 anonim ***** válasza:

Aki nem tud technikákat, az se nagy izommal, se dagadtan nem fogja tudni megvédeni magát.

Nem is értem ezeket a kérdéseket, a testépítés nem arról szól mint a kempo, ez nem önvédelem.

2015. ápr. 10. 18:05
 3/13 A kérdező kommentje:
A másik srác se járt semmilyen küzdősportra.
2015. ápr. 10. 18:09
 4/13 anonim ***** válasza:
59%
Miért tudna? A testépítés nem erről szól, nem azért edzünk, hogy verekedjünk. Nem is értem, hogy jön ide.
2015. ápr. 10. 18:09
 5/13 A kérdező kommentje:
Sokan mégis eljátszák hogy tudnak meg ők mekkora kemények.
2015. ápr. 10. 18:10
 6/13 anonim ***** válasza:
19%
Felfújt lufiizmokkal persze , hogy nem tudnak verekedni. Tök egyértelmű. Az ilyen kokszporok, mint a fehérje, csak dísznek jók. Öregapám sose szedte, oszt mégis híres volt a parasztlengőjéről.:-)
2015. ápr. 10. 18:11
 7/13 anonim ***** válasza:
37%
Nem kell általánosítani kérdező. Vannak normális testépítők is. Ez nem sportágfüggő. A focisták között vagy a kézisek közt is van agresszív bunkó.
2015. ápr. 10. 18:12
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

A testépítés esztétikai sport.

A testépítők ezt tudják.

A lábnélküliek, a strandgyúrósuk viszont nem.

2015. ápr. 10. 19:36
 9/13 anonim ***** válasza:
65%

"Szó szerint nyakon vágta és lefordult a székről."

Na itt a gond. Az áldozat széken ült, így esélye se volt a védekezésre. Plekniből meg akárkit ki lehet ütni, főleg ha széken ül, a támadó meg áll. Mondjuk a gyúrós srác helyében én egyenlíteném a számlát...

2015. ápr. 10. 19:52
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Bármilyen sportág sportolói között vannak, akik tudnak és vannak, akik nem tudnak verekedni.

De nem igazán értem ezt az egészet...

Miért nem azt kérdezed, hogy egy birkózó tud-e pingpongozni, vagy hogy egy futó tud-e célba lőni, vagy hogy egy focista tud-e rúdugrani, stb. - hiszen ők is sportolnak...

2015. ápr. 10. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!