Sok év munkájával el lehet érni ilyen eredményt naturálba? (képpel)
Ezt a "ha nem ilyen szárazon,de tömegben" - megjegyzést mondjuk én sem értettem soha. Bárki lehet 90 kiló,vagy akár 120,kit érdekel? A tiszta izomtömeg a lényeg,az meg limitálva van,mekkora lehet,függetlenül attól,mennyi zsírt szed fel valaki fölé.
De hogy a kérdésre is válaszoljak: ez elég kokszgyanús fizikum,főleg a vállak és a csuklya miatt. Hasonló szálkásságot megcélozhatsz,de ilyen telt izmokat nem fogsz tudni összehozni mellé.
Kérdező, ez egyértelműen nem naturál test, de annyira nem elérhetetlen. Hasonló meglehet, de kevésbé szálkásan, és nem ilyen vállakkal.
A szárazság meg az erek már alapból árulkodóak, de a "3d vállak", és a csuklya lendületből elárulja.
15-ös: Ez már inkább reális lehet, valószínűsítem a képen szereplő csávó nem drog-mentes, de ebből a képből önmagában még nem tudnám megállapítani, hogy egyáltalán hozható -e.
Azért a hasonlót nyilván óvatosan kell értelmezni, nyilván sosem fogsz úgy kinézni, mint aki használ, de jó genetikával formában értettem (kevésbé szálkásan, nem ilyen vállakkal/csuklyával, talán kicsit kevesebb izomtömeggel is).
Inkább kijavítottam magam, mert az előző válaszom nem volt túl egyértelmű szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!