Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi okozhat s methandianol...

Mi okozhat s methandianol mellékhatasok stb?

Figyelt kérdés
19/f szerintem elértem a max magosságom. Nem hinném hogy még valamim fejlődne.

2015. ápr. 8. 13:38
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az agyad még egy kicsit fejlődhetne, mert nem tudtam magyarról-magyarra lefordítani a kérdésedet. Igazából fingom sincs mire vagy kíváncsi, fejtsd ki kicsit bővebben, érthetőbben.
2015. ápr. 8. 14:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Menjél inkább orvoshoz!
2015. ápr. 8. 14:14
 3/5 anonim ***** válasza:
A metha eléggé nyírja a májat, főleg ha tablettás. Mert van szurisban is, az valamivel jobb. De neked még nem kell, mivel nem vagy még ezekkel képben és előbb naturálban érd el a genetikai határodat.
2015. ápr. 8. 17:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem fogom azt mondani, hogy ne stb. mert úgyis kaptál már eleget és még fogsz is! Ennyi idősen ha nem versenyezni akarsz én nem kezdeném még el, ráér az még jó 10 évig. Okozhat: súlyos májkárosodást, aknét, zsírosabb bőrt, szőrzetnövekedést, állatságot a teremben, kevés izmot, sok vizet. Ezt mondom tapasztalatból, kivéve a májkárosodást mert erre is megvannak a megfelelő dolgok de mégegyszer, a helyedben én még nem kezdeném el.
2015. ápr. 8. 18:20
 5/5 A kérdező kommentje:
Bocs a helyesírásért csak órán írtam úgy, hogy a tanár ne vegyen észre. Nem kellet volna egyből leszólni meg orvoshoz küldeni tipikus magyar mentalitás mindenben a hibát keressük mert mi tökéletesek vagyunk. Erről ennyit.A többi válaszolónak köszönöm az értelmes válaszokat és a szakszerű magyarázatot is hozzá
2015. ápr. 8. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!