Mennyit kéne lábujjhegyre állnom?
Figyelt kérdés
Nem tudok kondiba járni, így csak otthon tudok edzeni. Elég vékony a vádlim, ezért gondoltam ha naponta sokszor, több százszor lábujjhegyre állok, így nőhet. Érdemes így vagy van valami jobb módszer2015. ápr. 7. 19:40
2/5 anonim válasza:
Végezz kétnaponta egylábas vádli emelést (pipiskedés) emelvényen. Így nagyobb a terhelés. Lábanként 4-5 sorozat, sorozatonként amennyi megy. Ha még nagyobb terhelést akarsz, akkor az egyik kezedben tarts egy súlyzót.
De ne csak vádlira eddz!
3/5 anonim válasza:
Beválhat amúgy :D
Egyszer mikor még nem edzettem az ágy szélán ülve elégített ki egy csaj orálisan én meg áltam elötte kicsit lábujjhegyre kellet álnom hogy rendesen hozzáférjen a "dolgokhoz" :D
10 perc után elélveztem vagyis addig áltam lábujjhegyen.. másnap volt kemény izomlázam a vádlimba XD
4/5 anonim válasza:
Mindig tanulok újat. Nem rossz edzésterv.:)
5/5 anonim válasza:
Én úgy csináltam, hogy 10 sorozatban 100 ismétléssel. Majdnem beszartam edzés közben, másnap nem tudtam járni. XD Mindez a legelső edzésemen volt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!