Egyszerű kérdésem van. Ha focimeccsre megyek és állójegyem van (pl. B1-B2 szektorok), akkor 90 percig állnom kell, vagy azért le lehet ülni valami padra zsámolyra, vagy földre?
Szerintem ez minden stadionba máshogy van.
A Nagyerdei Stadionba pl.:úgy van a B szektor, hogy a 20.sorig csak állóhely van, ott nem tudsz elülni, és, ha letudsz se ajánlom, mert az ultrák nem nézik jó szemmel.
A 20. sortól vannak székek, ott nyugodtan lehet ülni.. csak az álló emberektől + a zászlóktól nem sok mindent látsz, ha nem elég magasra szól a jegyed.
De itt amúgy csak a B5-B6 és talán még a B7 ilyen.. a többi B-s szektorban mindenhol van szék.. értelemszerűen le is lehet bármikor ülni.
Az Oláh Gabin a B szektorban csak felül volt 3-4 sor szék, azokon is általában álltak az emberek, de ott is bármikor le lehetett ülni.
Nem tudom a többi stadionba hogy van ez, de remélem tudtam segíteni.
Egyébként 12 éves korom óta járok meccsekre, szinte mindet végig álltam. Ha jó a meccs és a hangulat akkor észre sem veszed milyen sokat állsz :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!