Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyit kell edzenem, hogy...

Mennyit kell edzenem, hogy így nézzek? és mennyi idő alatt érhető ez el?

Figyelt kérdés

[link]

nem érdekel, hogy "túl izmos" nekem tetszik:D

meg az érdekelne még (ezt nem tudom valami jól megfogalmazni), hogy szeretnék súlyemelő lenni úgy, hogy esetleg valami helyezéseket érjek el versenyeken és hogy akkor ettől izmosabb lennék? azt tudom, hogy súlyemelésnél nem az a lényeg, hogy szálkás legyen az ember de azért túl zsíros sem szeretnék lenni, kb mint ez a csaj:)

2015. ápr. 2. 13:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Súlyemeléssel sokat fog izmosodni a combod és a segged. A barátnőid szerint "nem lesz nőies", a pasik meg csorgatni fogják a nyálukat. A felsőtesteden minimális változás lesz, lesz egy kis hátad, meg talán vállad. A darázs derekat is elfelejtheted, erős törzsizmaid lesznek, viszont ez is inkább csak a barátnőket fogja zavarni.
2015. aug. 14. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!