Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen eddig a fejlődésem?

Milyen eddig a fejlődésem?

Figyelt kérdés

Szeptemberben kezdtem edzeni, még decemberben tettem fel egy hasonló kérdést, páran lehet emlékeztek rá. Azóta eltelt pár hónap, sikerült tovább fejlődnöm. Amikor elkezdtem 60kg voltam, decemberben 65, most pedig 69. A fekvenyomás maxom 40, 65 és 85 volt ezekben az időpontokban. Itt van pár kép, kíváncsi vagyok a véleményetekre(tudom hogy bőven van még hova fejlődni, de szeretném tudni hogy jó úton járok-e)

[link]

[link]

[link]

[link]

2015. ápr. 1. 22:39
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Van azért fejlődés, pl a hátadon jól làtszik. Lassan jön rád tömeg, de legalább nem zsírosan. Lábra is edzel?
2015. ápr. 1. 22:46
 2/5 anonim ***** válasza:
jól haladsz.
2015. ápr. 1. 23:21
 3/5 A kérdező kommentje:
Persze hogy lábazok, sőt az a kedvencem. Lehetne gyorsabb is, ezzel tisztában vagyok, sajnos kaja ügyben eléggé korlátolt vagyok szülők miatt.
2015. ápr. 1. 23:28
 4/5 anonim ***** válasza:

Hajrá csak így tovább.

A testépités egy maraton nem egy sprint

2015. ápr. 2. 01:05
 5/5 anonim ***** válasza:

szerintem jól haladsz. úgy tudnám mondani, hogy jobban vannak kontúrjai az izmaidnak (és nem, nem vagyok festőművész vagy grafikus :D). kiszélesedett a vállad, meg az uccsó képen az nagyon jól látszik, hogy a

karod is nagyobb lett. csak így tovább!

2015. ápr. 2. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!