Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy tudnék elkezdeni gyúrni,...

Hogy tudnék elkezdeni gyúrni, edzeni?

Figyelt kérdés
22 éves fiú vagyok, és elég duci, gyenge...stb. Gondolom nem kell kifejtenem, el tudjátok képzelni a típust. Változtatni szeretnék, csak félek. Elmegyek egy konditerembe, megveszem a bérletet. Eddig oké. De nincs ismerősöm, akitől segítséget tudnék kérni az elején (vagyi ismerősöm van sok, akik kondiznak, de nem vagyunk kb semmilyen viszonyban csak FB ismerősök vagyunk, szóval tőlük nem kérhetek ilyen szívességet), személyi edzőre meg nincs pénzem. A Sárga Kapszulát letöltöttem, de ettől függetlenül, ha elmegyek egy konditerembe, a gépek 90%-át nem tudnám, hogyan használjam. Vagy nem tudom kitől megkérdezni, hogy a későbbiekben, ha már megy a dolog, milyen fehérjéket szedjek (Shop.Builder oldalról rendelve).

2015. ápr. 1. 14:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Eddzél egy darabig otthon. Amúgy sem árt egy alap erőszint.
2015. ápr. 1. 14:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát figyelj, attól függ milyen edzést szeretnél végezni. Mert ha fekvőtámaszozol húzódzkodsz tolódzkodsz, lábemeléseket csinálsz, akkor nem nagyon kell ismerned a gépeket. Vagy mellette súlyzózni is akarsz akkor használj szabad súlyokat , nyomj fekve, nem kellenek a gépek.
2015. ápr. 1. 14:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Egyèbként meg bàrki segít a teremben is, ha kérdezel. Én is szoktam segíteni.
2015. ápr. 1. 15:00
 4/5 kovpet ***** válasza:
Van, ahol a bérlet ára tartalmazza az edzésterv összeállítását is. De a személyi edzőt nem kell sokáig fizetni. 1-2 alkalommal elmondja, hogy mi a helyzet, aztán nem kell, hogy melletted álljon minden edzésed alatt. Az az 1-2 alkalom meg kevesebb mint egy havi bérlat ára.
2015. ápr. 1. 18:49
 5/5 anonim ***** válasza:
a gyakorlatokról csomó videót találsz a neten, azokat próbáld utánozni. én teljesen autodidakta voltam. figyeltem a többieket és a saját testemet, mikor érzem azt az izmot, amelyiket kéne. de jobb konditermekben nem harapnak, lehet kérdezni :)
2015. ápr. 1. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!