Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Térdfájdalom. Mit tegyek?...

Térdfájdalom. Mit tegyek? Táp. Kieg vagy vitamin?

Figyelt kérdés
2 hónapja edzek intenzíven sulyzósan konditeremben..minden rendben is volt,jo az edzestervem,helyesen kivitelezem a feladatokat...fokozatosan nehezitem... csak a mult héten elkezdett picit fájni a térdem edzés után.pihentettem pár napot..de tegnap láb napom volt és guggolas végére megint belenyilalt és azota is fáj! Mit tudnék tenni,hogy elmúljon? Vkinek tapasztalata? Esetleg..táp.kieg ami szükséges lenne a porc,izületek védelmére?még egy kérdés,ha már itt tartok..mit javasoltok jobban vmelyik gyogyszertári vitamint vagy komplexebb vitamint fitness boltbol?! Köszönöm

2015. márc. 31. 19:06
 1/5 anonim ***** válasza:

először is szedj izületvédőt, ha már ilyen kialakult fájdalom van akkor Arthroxon Plust vagy Heavy Dutyt. Kettő közül valamelyik. Teljes adagot szedj belőllük. Közben 1-2 hétig pihentesd a térded. Nekem is volt térdfájdalmam, de az Arthroxon 1-2 hét alatt rendberakta.

Gyógyszertárban ne vegyél vitamint, mert nem éri meg. Alacsony dózisú a nagyrésze. Inkább valami komplexebbre ruházz be. Jobban megéri.

2015. márc. 31. 19:14
 2/5 anonim válasza:

Tul intenziven csinaltad. En anno 3 havonta noveltem csak sulyt!

De most mar marad a minden heten mell-hat-vall nap :)

2015. márc. 31. 19:14
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen...valóban 😐...túl sokat akartam,némileg gyors tempóban..amit én szemmel láthatólag jól bírtam..de figyelnem kell a testemre!..ez ilyen..türelem és figyelem ami megköveteli a fegyelmet! Nagyon szépen köszönöm mindkettőtöknek!!! Megfogadtam a tanácsokat..meg is vettem már amit ajánlottál..találtam egy nagyszerű vitamint is ..egyszóval köszönöm! Most már csak 'felépülök' és okosabban a célig tolom keményen😉
2015. ápr. 1. 01:14
 4/5 anonim válasza:

Én is így jártam pont!

Csak nekem 2 szer és aztán abszulút nem múlott,majd elmentem a reumatológiára és írtak ki gyulladás csökkentő krémet.Napi 5-6 szor kellet kenegetnem 5 napig és attól helyre jött.Sok patikai krémet,tablettát kipróbáltam,de nem használt.

2015. ápr. 1. 10:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem "vagy", hanem "és"! Mindkettőt szedj!
2015. ápr. 3. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!