A szteroidok abbahagyása után hány évvel tekinthetnénk valakit naturálnak?
Figyelt kérdés
TUDOM, HOGY ILYEN NEM LÉTEZIK, de szerintetek hány év után mondható az illető újra naturálnak?
Mennyi idő kell ahhoz, hogy visszasüllyedjen a naturál genetikai határához?
2015. márc. 30. 16:24
1/5 anonim válasza:
Naturál soha többé nem lesz... Max. kiürül belőle 100%-osan minden ( attól függ mit tolt ).
A második kérdésedre a válasz relatív, nem mindegy hogy 90 vagy éppen 150 kg-ról süllyedne vissza a határra. Maximum 1-2 év alatt.
2/5 anonim válasza:
Pár hónap alatt is elmehet a koxal szerzett előny (genetika is, hogy kinél mennyi és levezetés kérdése is), persze tényleg nem mindegy mennyiről esel vissza.
Life time naturál nem leszel, ha egyszer már koxolsz, max éppen üres leszel, ha abbahagyod.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, már régóta furdalta ez a kérdés az oldalamat, kb. ilyen válaszokra is számítottam. Az tudom, hogyha valaki elkezd kokszolni az soha többé nem számít naturálnak, csupán arra voltam kíváncsi elméletben (!) mikor lehetne újra annak tekinteni.
2015. márc. 30. 17:45
4/5 anonim válasza:
Biológiailag akár másfél év alatt is naturálnak lehetne tekinteni, mivel pl a deca durabolin, ami sokáig marad a szervezetben az is eltűnik ennyi idő alatt, de mentálisan és erkölcsileg, megítélésben nem leszel naturál.
5/5 A kérdező kommentje:
Jaja, naturál versenyeken már a hazugságvizsgálaton elbukna.
2015. márc. 30. 18:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!