Kreati abbahagyása uzán visszaesek eröbe?
Mert én azt észleltem fekvenyomásba visszaestem 5 kilot
Lehetséges azért estem vissza mert abba hagytam a kreatint?
Megmarad-e a kreatin kúra során felszedett erő és tömeg?
100%-ban biztos nem. Gondolj bele: egy pluszt, egy turbó hatást elveszel a testedtől, amit korábban megkapott, és aminek a hatására jobb teljesítményre volt képes. Egyértelmű, hogy ennek hiányában lesz némi visszaesés. A jó hír, hogy amennyiben a kúra ideje alatt, és az után is következetesen betartottad a testépítő jellegű étkezés szabályait, akkor kihoztad a kúrából amit lehetett, és hosszabb távú eredményeid is lesznek. Magyarán szólva, a felszedett tömeg és erő jó része megmarad. Ha azonban csak a kreatinra hagyatkoztál, és nem foglalkoztál a megfelelő mennyiségű és minőségű tápanyag bevitelével, akkor bizony a felszedett tömeg nagyobbik része víz lesz, ami a kúra végeztével szépen távozik, az erővel együtt. A kreatin egy nagyon hatásos kiegészítő, de önmagában semmiképp sem elegendő a növekedéshez!
Pedig rendbe van az étrendem.
Köszönöm a válaszokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!