Miért jobb a párolt csirkemell, mint a sült?
Figyelt kérdés
A kérdés adott :)2015. márc. 30. 13:10
1/6 anonim válasza:
A párolás kíméletesebb. Sütés során keletkezhetnek káros anyagok, bár inkább csak túlsütés vagy grillezés esetén, amikor láthatóan is van rajta égett rész.
2/6 anonim válasza:
Sütheted is, ha nem teszel alá sem zsírt, sem olajat, csak saját levében.
3/6 A kérdező kommentje:
Teflonos serpenyőbe szoktam sütni minden nélkül
2015. márc. 30. 13:26
5/6 anonim válasza:
nem tom lehet az egyikbe töb hus van mint a másikba nem tom nem ertek a lovakhoz csak lovasz akarok leni :)))
6/6 anonim válasza:
Nem jobb, de divatok vannak.
Ha megkérdezel egy nyershúsevőt, ő azt fogja mondani, hogy nyersen jó csak mert úgy nem racemizálódnak hőhatástól az aminosavak.
De mint írtam, legfeljebb divat különbséget tenni, ott meg nem kell komoly logikát keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!