Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért jobb a párolt csirkemell...

Miért jobb a párolt csirkemell, mint a sült?

Figyelt kérdés
A kérdés adott :)
2015. márc. 30. 13:10
 1/6 anonim ***** válasza:
A párolás kíméletesebb. Sütés során keletkezhetnek káros anyagok, bár inkább csak túlsütés vagy grillezés esetén, amikor láthatóan is van rajta égett rész.
2015. márc. 30. 13:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
Sütheted is, ha nem teszel alá sem zsírt, sem olajat, csak saját levében.
2015. márc. 30. 13:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 A kérdező kommentje:
Teflonos serpenyőbe szoktam sütni minden nélkül
2015. márc. 30. 13:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem jobb.
2015. márc. 30. 13:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim válasza:
73%
nem tom lehet az egyikbe töb hus van mint a másikba nem tom nem ertek a lovakhoz csak lovasz akarok leni :)))
2015. márc. 30. 13:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem jobb, de divatok vannak.


Ha megkérdezel egy nyershúsevőt, ő azt fogja mondani, hogy nyersen jó csak mert úgy nem racemizálódnak hőhatástól az aminosavak.


De mint írtam, legfeljebb divat különbséget tenni, ott meg nem kell komoly logikát keresni.

2015. márc. 30. 15:07
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!