Lehet hízni kemény rendszeres edzés mellett is?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok,lány. Rendszeresen sportolok(kondi,futás stb) de eddig nem figyeltem a kajára. Jó alakom van,csak egy minimális felesleg van a combomon amit szeretnék leadni. Eddig elég sokat nassoltam stb de nem híztam a sok edzés miatt. A kérdés az,hogy ha most leszálkásítom azt a kevés fölösleget 1-2 hónap alatt diétás étrenddel, de utánaabbahagyom a diétát és néha nassolok stb akkor az edzések mellett visszajöhet zsír,vagy tartom a formám?2015. márc. 28. 19:39
1/8 A kérdező kommentje:
u.i. : tavaly nem mozogtam semmit,sokat ettem stb és amiatt keletkezett az a fölösleg
2015. márc. 28. 19:41
2/8 anonim válasza:
Előtte az miatt jött fel az a felesleg, így ha 10kg adsz le és visszatérsz a régi étrendedhez akkor is vissza fog jönni. Ezt tudod mérsékelni azzal, ha utána is folytatod a rendszeres mozgást akkor nem fog feljönni/észrevehetetlenül kevés fog feljönni.
3/8 anonim válasza:
Köhömn diétáról hallottunk már ? :)
4/8 A kérdező kommentje:
Igen ugy ertettem hogy ugyanugy mozognek mellé. Szeretek mozogni csak a tavalyi ev huzos volt. Mind1 most par het dieta kovetkezik.
2015. márc. 28. 20:35
5/8 anonim válasza:
Na olvasd el a Sárga Kapszulát és úgy állj neki.
6/8 A kérdező kommentje:
Ismerem. Tudom elobb tomegelni kene es utana leszalkasitani. De nekem most annyi kell h az a kis felesleg eltunjon es utana johet az izomtomeg
2015. márc. 28. 22:22
7/8 anonim válasza:
Nem jól tudod kérdező, van akinek szálkásítással kell kezdeni, ha sok s zsír. Meglepő lehet neked, de kezdőknél lehet izmosodni kalória mínuszban is eleinte!
És persze, hogy hízhatsz mozgás mellett is, ha kalória pluszban vagy ennek ellenére. Ezeket gondold át.
8/8 A kérdező kommentje:
rendben köszi a válaszokat :)
2015. márc. 29. 10:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!