Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lehet hízni kemény rendszeres...

Lehet hízni kemény rendszeres edzés mellett is?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok,lány. Rendszeresen sportolok(kondi,futás stb) de eddig nem figyeltem a kajára. Jó alakom van,csak egy minimális felesleg van a combomon amit szeretnék leadni. Eddig elég sokat nassoltam stb de nem híztam a sok edzés miatt. A kérdés az,hogy ha most leszálkásítom azt a kevés fölösleget 1-2 hónap alatt diétás étrenddel, de utánaabbahagyom a diétát és néha nassolok stb akkor az edzések mellett visszajöhet zsír,vagy tartom a formám?

2015. márc. 28. 19:39
 1/8 A kérdező kommentje:
u.i. : tavaly nem mozogtam semmit,sokat ettem stb és amiatt keletkezett az a fölösleg
2015. márc. 28. 19:41
 2/8 anonim ***** válasza:
Előtte az miatt jött fel az a felesleg, így ha 10kg adsz le és visszatérsz a régi étrendedhez akkor is vissza fog jönni. Ezt tudod mérsékelni azzal, ha utána is folytatod a rendszeres mozgást akkor nem fog feljönni/észrevehetetlenül kevés fog feljönni.
2015. márc. 28. 19:54
 3/8 anonim ***** válasza:
Köhömn diétáról hallottunk már ? :)
2015. márc. 28. 19:59
 4/8 A kérdező kommentje:
Igen ugy ertettem hogy ugyanugy mozognek mellé. Szeretek mozogni csak a tavalyi ev huzos volt. Mind1 most par het dieta kovetkezik.
2015. márc. 28. 20:35
 5/8 anonim ***** válasza:
Na olvasd el a Sárga Kapszulát és úgy állj neki.
2015. márc. 28. 21:04
 6/8 A kérdező kommentje:
Ismerem. Tudom elobb tomegelni kene es utana leszalkasitani. De nekem most annyi kell h az a kis felesleg eltunjon es utana johet az izomtomeg
2015. márc. 28. 22:22
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem jól tudod kérdező, van akinek szálkásítással kell kezdeni, ha sok s zsír. Meglepő lehet neked, de kezdőknél lehet izmosodni kalória mínuszban is eleinte!

És persze, hogy hízhatsz mozgás mellett is, ha kalória pluszban vagy ennek ellenére. Ezeket gondold át.

2015. márc. 29. 08:32
 8/8 A kérdező kommentje:
rendben köszi a válaszokat :)
2015. márc. 29. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!