Van olyan aki most határozta el magában, hogy nyárra tökéletes alakja lesz?
Lenne pár kérdésem meg hasonlók, főként lányoktól, úgyhogy aki most döntötte el, hogy igenis csinos alakot szeretne nyárra, de még nem kezdett bele viszont van akaratereje és kitartása, az írjon már. :) Akár üzenetet is. Előre is köszönöm! :) Szívesen várok olyan jellegű hozzászólást, melyben leírjátok, hogy hogy határoztátok el magatokat, stb...
17/L
Depreszio 96kgrol 70kgra(1.5-2honap) bezuhanttam(kuzdosportolokent) Majd tukorbe nezttem es szegyelttem azt ahogyan kinezttem(sajat magam miatt gyengenek erezttem magam es ekkor mar az is volttam) igy hat valtoztattam a jelenemen es a jovomon
18/f
83-84 kg
180cm
kb 4-5 éve én pont ezt csináltam. olyan áprilisban kezdtem és augusztusra már a szüleim megrémültek. NE CSINÁLJ HÜLYESÉGET!
inkább csak kezdj el edzeni és egészségesen táplálzoni (fentebb már említették a sárga kapszulát, ezen kívül is csomó jó cikket találsz google-ban). ha csak a jövő bikiniszezonra lesz olyan alakod, amilyenre vágysz, az is sokkal jobb, mint baromi sok izmot veszíteni.l szóval csak ügyesen, és hajrá :)
A jövő nyárra gondoltál, ugye? Vagy az azutánira?
Amúgy a recept egyszerű: helyes étrend és sport. Csak ugye ezt be is kell tartani és itt szokott elbukni a dolog :) De ez csak rajtad múlik, csodák nincsenek, viszont ha betartod, akkor az eredmény sem marad el.
Tényleg olvasd el a linkelt könyvet, érdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!