Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen az a fizikum, ami...

Milyen az a fizikum, ami naturálban elérhető, mondjuk egy átlagos genetikával rendelkezőnek?

Figyelt kérdés

Olyan sok kérdést ű/választ olvasni, hogy aki nem cuccol, az tulajdonképpel szärt se érhet el ebben a sportban, csak valamiféle kis dudort a mellénél a póló alatt meg a vállánál... szteroidok nélkül ennél többre nem is kéne számítani?

Az étrendem 100%-ig rendben van, heti 5 edzés (ez talán kicsit sok lehet(?)), 7,5 - 8 óra alvás. 4-5 év után milyen eredményre számíthatok?

2015. márc. 16. 22:36
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Hát sajnos ez van. Szuperfizikum nem lesz naturálban. a legtöbb színész is becuccol egy-egy szerepre. Az újságok címlapján is legtöbbször cuccos fizikum kerül. Ahogy mostanában mondják:"naturálban már a vonatot sem éred el".:)
2015. márc. 17. 17:24
 12/23 anonim ***** válasza:

[link]

Szerintem a nagyon karcsú kicsit túlzás.

[link]

Mellesleg ő is erőemelő de edz "testépítő stílusban" is

Naturálban az erosodes es izomnovelés elválaszthatatlan.

2015. márc. 17. 17:48
 13/23 anonim ***** válasza:
Viszonylag alacsonyan a 88 kg szálkasan szerinem nem "kicsi". De ez csak az én véleményem.
2015. márc. 17. 17:51
 14/23 anonim ***** válasza:
Igen, ez csak a te véleményed.
2015. márc. 17. 17:52
 15/23 anonim ***** válasza:

Érdekes hogy egy ilyen képre az jönne gondolom hogy hogy szét van cuccolva.

[link]

És szerintem is nagyon durván szálkás és izmos.

Aztán egymás mellé állítod a két embert és

[link]

De persze mindenkinek tiszteletben tartom a véleményét ezt csak ideirtam.

2015. márc. 17. 18:11
 16/23 anonim ***** válasza:

Ragozhatjuk több hétig is, akkor sem fogunk egyetérteni, nincs értelme ennek.

Egyébként az első képen be van cuccolva az ember, ilyen szárazság nincs egy naturál INBA versenyen sem Minimum vízhajtó ment nála. Amikor meg interjút ad, ott már lehet versenyen kívüli sima forma, cuccolás után, összeesve.

2015. márc. 17. 18:34
 17/23 anonim ***** válasza:

"egy ilyen képre az jönne gondolom hogy hogy szét van cuccolva. "

Szet is van. Naturalban az eletben nem leszel ennyire szaraz ilyen izomtomeggel.

2015. márc. 17. 21:54
 18/23 anonim ***** válasza:

Pont ez volt a mondanivalom lenyege. Hogy ez az izomtomeg mennyivel kisebb mint annak aki az 1. Kepen volt.

Mert ennek nagyon nem ugral a tomege nem szokott osszeesni.

2015. márc. 17. 22:28
 19/23 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyjuk, nem érted azt hogy van naturalban egy szárazsági határ. Amit linkeltél az szrrá van vizhajtozva. Ennyi. Én alszom, nem fogok reagálni a további válaszodra. Majd rájössz, ha lesz neked is 10-20 év edzési tapasztalatod.Nekem 30 van. Szevasz.
2015. márc. 17. 22:36
 20/23 anonim ***** válasza:
Sehol se állítottam hogy ez a szárazság naturálban elérhető. Lenne és hogy szerintem natural. Kicsi keveredes van.
2015. márc. 17. 23:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!