Rocky Balboa fizikum elérése?
Figyelt kérdés
Mit csináljak, hogy olyan szálkás legyek, mint Stallona a Rocky I-ben? Hanyas karja van, hogy érjem el?2015. márc. 10. 18:05
1/24 anonim válasza:
a karja szerintem olyan 38-as
De az eredeti kérdésedre a válasz:tömegnövelés majd szálkásítás
Ez szerintem még nem olyan elérhetetlen de pl a Rocky 3-ban már elég szálkás
2/24 A kérdező kommentje:
És hogy edzek? Úgy mint ő? Sok futás és nyers tojást lehet inni? Húzódzkodás, favágás, fekvőtámasz, tolódzkodás, kétkezes bicepsz? Ezek jók? Vagy még mit kell csinálni?
2015. márc. 10. 19:59
3/24 A kérdező kommentje:
Mennyi felülést kell, hogy látszódjanak a kockák?
2015. márc. 10. 20:00
4/24 anonim válasza:
olvasd el a Sárga Kapszulát,de nyers tojást semmikép ne igyál
5/24 A kérdező kommentje:
Miért ne igyak?
A Sárga kapszulát elolvasom holnap.
2015. márc. 10. 20:26
7/24 anonim válasza:
Ez egy akciófilm, nem dokumentumfilm. Amit a filmben látsz, mind illúzió, látvány. Nem attól néz így ki, mert fát vágott és nyers tojást ivott. Sokakból hiányzik az alapvető kritikai érzék. Nem fogadhatsz el mindent tényként amit a tv-ben látsz vagy olvasol. Súlyzós edzés kell és tömegnövelő étrend majd szálkásítás és türelem. A legtöbbeknek hosszú évek kellenek.
8/24 A kérdező kommentje:
És étrend az muszáj? Vagy elég ha menzás kaját eszek? Suliba járok, anyám nevel, nem tud főzni, ez van sajna. Engem meg nem enged főzni, mert kitalál valamit mindig.
2015. márc. 10. 20:32
10/24 A kérdező kommentje:
De ne már gyerekek. Attól, mert 15 vagyok nem edzhetek?
2015. márc. 11. 14:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!