Megéri 1-2 hét szünetet tartani az edzéssel?
Figyelt kérdés
Hónapok óta edzek rendesen, de kezdem kicsikét unni.2015. márc. 16. 14:52
1/7 anonim válasza:
Évente érdemes két hét szünet kb. Több nem igazán, ha nem muszáj.
2/7 anonim válasza:
Néha mehet kis szünet én nem nagyon szoktam tervezetten, max betegen nem edzem.
3/7 anonim válasza:
Ha ugy erzed hogy a kutyának se fejlodnel akkor megéri egy olyan szunet ahol ugyanugy elmesz a terembe ugyanazt az edzestervet csinalod csak a sulyokat csökkented 50%-kal.
4/7 anonim válasza:
Ha unod, variáld kicsit az edzésed.
Mondjuk kéthavonta érdemes lehet például egy deload-ot csinálni, ami arról szól, hogy egy hétre visszaveszel a volumenből, és az intenzításból (súlyok), és gyakorlatilag csak átmozgatni mész le a terembe.
5/7 anonim válasza:
Én évente 1-2 hét szünetet tartok. Azt is csak azért mert nyaralok. + meg ha beteg vagyok. Többet nem érdemes tartani.
6/7 anonim válasza:
A súlyokat szerintem ne nagyon csökkentsd, mert ha nincs meg a kellő terhelés le fogsz építeni izmot. Évente 1 hét szünetet szoktam tartani, akkor végig csak a regenerálódásra pihenek. Közben 2 havonta 1 hetet úgy edzek hogy minden edzésen változtatok valamit ( pl. fekvenyomás 3x100 ) így kicsit meg tudom "bolondítani" az izmokat és nem szoknak hozzá emellett szinte minden héten 1-1 gyakorlatot kicserélek minden testrésznél.
7/7 anonim válasza:
Egy hét alatt izmot fog leépíteni? Azért ezt te se gondolod komolyan. Nézz utána szerintem a deload fogalmának, és hogy miért érdemes csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!