Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A testépítő szezonon kívül...

A testépítő szezonon kívül akár 20kg-al súlyosabb. A bőre gondolom megnyúlik ez alatt. Diétánál viszont, hogy nem látszik a megnyúlt bőr?

Figyelt kérdés
Amikor csak lóg rajta? Hisz 3hóbap alatt 20kg-ot leadott.
2015. márc. 14. 16:31
 1/6 anonim ***** válasza:

--gömb--

Mert egy testépítőnek arányaiban nem olyan sok az a 20 kg. Másik hogy nem feltétlen annyi az.

2015. márc. 14. 16:44
 2/6 A kérdező kommentje:
Bocsi, de nem értem pontosan. Off szezonba 110kg, versenyen meg 90kg. Az 20kg, hogyhogy nem annyi az annyi????
2015. márc. 14. 16:49
 3/6 anonim ***** válasza:

--gömb--

Egyrészt értem ezalatt, hogy nem biztos hogy lesz 110 kg, lehet hogy csak 105. Másrészt a színpadon fullra ki vannak víztelenítve, amennyire csak a szervezet bírja. Emiatt már kapásból nem annyi az annyi, hiszen nagy része víz a hiányzó tömegnek, ami a verseny után vissza is megy a helyére jelképesen szólva.

Harmadrészt, egy ember, akin van 20 kiló felesleg, egy minimális izomzattal, neki ez sokkal nagyobb részét teszi ki a testsúlyának, mint egy testépítőnek.

2015. márc. 14. 16:57
 4/6 A kérdező kommentje:
és ezért nem nyúlik meg a bőre?
2015. márc. 14. 18:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Elég extrémen meg kell hízni ahhoz és sokáig úgy maradni, hogy megnyúljon a bőröd.
2015. márc. 14. 18:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Genetika függő is, nekem 170 centis magassághoz 95 kg-m után kezdett megnyúlni a bőröm az oldalamon, meg elöl, van jópár stria rajtam (hozzá tenném én elhiztam, nem megizmosodtam :D) 105nél tértem magamhoz, azóta lement fél év alatt 30 kiló, már egész szépen meghalványodtak a striák. Meg ugye ő kenik maguk azzal a barna krémmel, szerintem az egy az egybe eltakarja a striákat, amik ugye kifehérednek ha összemész.
2015. márc. 14. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!