Nevada453 kérdése:
Testépítő könyv, -ek melyik jó?
Figyelt kérdés
Konditermi edzés lesz,hosszú távra tervezem. Nem lelkes kezdő vagyok aki majd abba hagyja,5 évig Thai Boxoztam. Baleset miatt azt nem folytathatom. Testépítés mehet. Olyanra lenne szükségem ami megmutatja pl meik gyakorlatok melyik izomcsoportot fejlesztik esetleg ábrával,anatómia is párosodhat hozzá. Hasznos internet oldal is lehet. Az elképzelésem tömör és célra vezető legyen az oldal vagy könyv. Minden apró hasznos információt szívesen fogadok. Ha van kimondot edző tréning,kurzus,edző kőzpont,vagy pl 3 hónapos atformáló tréning az is jöhet. Budapest.2015. márc. 10. 09:28
1/4 anonim válasza:
Előbb a nyelvtankönyvet lapozgasd!
3/4 anonim válasza:
Sarga kapszula
Alapismeretek
Testepito abc
4/4 A kérdező kommentje:
Hálás vagyok az információért !
2015. márc. 11. 09:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!