Lehet, hogy kárba veszett az eddigi tejtermékekből való fehérje bevitelem?
A te saját erőnléteddel egyenes arányosságban van kb a te saját izomtomeged.
Ha az etrended jobb lett volna az erőnléted is többet javult volna es tobbet is izmosodtal volna.
De pont annyi izmot szedtel fel amennyit az erőnletnövekedésed megindokolt
--gömb--
Lehet hogy eddig beépült. Én annakidején 2 hónapig egész jól elvoltam a zabbal (1 kg/nap volt), utána hirtelen behúzta a gyomrom a kéziféket és azóta felesleges erőltetnem, nem emésztem meg normálisan. De előtte
--gömb--
Naszóval előtte (a 2 hónap alatt nem volt vele igazán gond).
--gömb--
Az én példámból kiindulva valószínűleg igen. Előfordul ugyanis, hogy egy addig valamennyire tolerált tápanyagot egyre inkább nem dolgoz fel a gyomor.
A tejsavót én nem cserélném le amíg nem okoz gondot, ugyanis lehet, hogy nem is fog. Ráérsz akkor, ha esetleg mégis gond lesz vele.
Én is ha ki tudnám ütni valahogy a zabból azokat az anyagokat amiket nem bírok benne, újra fogyaszthatnám. Csak még nem jöttem rá erre a módszerre :D
A tejsavófehérjét viszont ugye elég nagy tisztaságban tudják előállítani.
--gömb--
Nem hiszem hogy a mennyiséggel van a baj, legalábbis én amiket bírok (rizs, köles, fénymag, hús, tej- és tejsavófehérje) abból korlátlan mennyiséget meg tudok enni, amit meg nem bírok, az már kis mennyiségben is taccsra tesz. A zabnál, lencsénél, babnál, sárgaborsónál is volt egy idő amíg elviselte a gyomrom, de azóta megdöglök tőlük.
Szóval szerintem ez ilyen adottság lehet, hogy ki milyen élelmiszereket preferál.
A kölessel, fénymaggal csak az a baj, hogy a gabonák közül a legrosszabb az aminosavprofilja, nekem meg nagyon spórolós a költségvetésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!