Nagyon nehezen hízó vagyok. Melyiket válasszam?
--gömb--
Az túlzás, hogy elengedhetetlenek lennének. Inkább teljesen kiválthatók, persze praktikusak.
A Volumass 35-nek nagyobb a fehérjetartalma, ez jót jelent. Én nem vennék Hm5000-et.
--gömb--
Csak jól emlékeztem, hogy biotökös volt ez a rettenet.
9% a fehérje tartalma. Akkor inkább zabot vegyél helyette komolyan, még abban is több fehérje van. Ráadásul tizedannyiba kerül.
--gömb--
Az lesz szép, ha én írok neked étrendet, mert én nem viszem túlzásba, összeturmixolom és iszom az összes kajámat :D
Amúgy írhatok egyet, de neked kell tudni hogy mit akarsz enni (tojás, hús, fehérjepor, esetleg hal), hányszor egy nap, satöbbi.
Az a lényeg, hogy meglegyen ~120 g állati fehérje (maradjunk ennél), 300-360 g ch (ha nehezen hízó vagy sztem kelleni fog ennyi), és 60 g zsír, ennek jó része érdemes hogy telítetlen legyen.
Mondjuk valahogy így:
1: 25 g tejsavófehérje + 90 g zabpehely
2: 100 g csirkemell+ 80 g rizs (mehet rá egy kis lenmagolaj)
3: 100 g csirkemell+ 80 g rizs (ebbe meg egy kis kendermag, vagy napraforgó :D)
4: 4 tojás, 70 g rizs/zabpehely
5: 100 g csirkemell, 80 g rizs
6: 150 g sovány túró 60 g zabpehely
De tetszés szerint lehet variálni, szükség szerint változtatni a mennyiségeket. Zöldségeket érdemes berakni az étrendbe.
Ha bírod a zabot, akkor lecserélheted akár az összes ch-t zabra, de ennek csak 60-70%- a ch, ezért valamivel több kell belőle mint rizsből. Viszont hozzájutsz kb +15 g fehérjéhez, ami nem sok, de nem jön rosszul, főleg hogy gyors anyagcseréjű vagy.
--gömb--
Nem számoltam utána pontosan, olyan 30000/hónap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!