Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyi ideig hagyjam ki a...

Mennyi ideig hagyjam ki a kreatin szedését, hogy maximalizáljam a hatását mikor újra elkezdem szedni?

Figyelt kérdés

Nagyjából két és fél hónapja kezdtem el kreatint szedni feltöltés nélkül napi 5 grammot és most érzem úgy hogy érdemes lenne szünetet tartani, de nem tudom hogy mennyi ideig érdemes szüneteltetni, hogy a legoptimálisabb legyen úgy hogy azért ki is ürüljön a szervezetemből (amennyire tud), viszont túl sokáig azért ne kelljen anélkül edzenem.

Úgy gondoltam lassan úgyis elkezdek majd szálkásítani, de amíg szüneteltetem a kreatint addig még tömegelek és mikor elkezdem a diétát kezdeném el szedni a kreatint is újra, hogy azért az erőszintem kevésbé csökkenjen, csak nem tudom hogy úgy két hét szünet elegendő lenne-e?

2015. márc. 10. 13:09
 1/1 anonim válasza:
2 hét nem elég,jó ha LEGALÁBB 1 hónapot kihagysz
2015. márc. 11. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!