Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen táplálékkiegészítő a...

Milyen táplálékkiegészítő a legjobb edzésnél?

Figyelt kérdés

2 hete kezdtem el edzeni otthon. Leginkább aerobik. Viszotn konditerembe is fogok járni pár napon belül.

Fehérjeport iszok minden edzés után.

Fogyni is szeretnék, bár inkább olyan 3-4 kg-t csak.

Izmosítani viszont annál inkább.

Feszesebb fenék,comb, has.

172 cm vagyok és 64 kg. Nem vagyok kövér de azért szeretnék változtatni.

Étrendemen változtattam sokat:

Zabkása reggelire ebédre többnyire barna rizs és ehhez hasonló egészséges ételek.

Van mikor Vitál konyháról rendelek ételt vagy Norbi Update.

Kérdésem az lenne:

Az edzés mellé milyen táplálékkiegészítőket szedjek?

Illetve ha tudtok pár gyakorlatokat amik hatásosak és nektek beváltak, megköszönném!!!!

2015. márc. 9. 12:03
 1/7 anonim ***** válasza:
A rendelést felejtsd el. Mindenképp jobban jössz ki, ha magadnak csinálsz kaját. Azt javaslom, hogy olvasd el a Sárga Kapszulát, és akkor lesz arról egy képed, hogy hogyan is kéne edzeni, illetve étrended összerakni. Még vitamint ajánlanék, esetleg egy ízületvédőt, másra nincs szükséged.
2015. márc. 9. 12:10
 2/7 anonim ***** válasza:

Egy multivitamin és egy fehérje ezen a szinten bőven elég, mint kiegészítő.

Fogyáshoz esetleg l-carnitin, de nem esszenciális.

A fogyás és az izomépítés együtt viszont nem megy. Vagy egyik vagy másik, egymás után.

Gyakorlat ami beválik rengeteg van. Neten utána tudsz nézni, milyen edzéstervek és gyakorlatok vannak, illetve videókon is megtekintheted a gyakorlatok helyes végrehajtását.

Pl. biotechusashop.hu, és a bodybuilding.hu is tele van edzéstervekkel és gyakorlatokkal.

2015. márc. 9. 12:13
 3/7 anonim ***** válasza:

* [link]

[link]

Bocsánat, ezekre gondoltam.

2015. márc. 9. 12:15
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha van lehetőséged párolt csirkemellet enni minden edzés után akkor felesleges a fehérje por.
2015. márc. 9. 13:20
 5/7 anonim ***** válasza:

"A fogyás és az izomépítés együtt viszont nem megy. Vagy egyik vagy másik, egymás után. "

Szokásos.. lehet. persze be van határolva kiknek. Kezdőknek, alig edző embereknek, kezdő szteroidisoknak, meg úgy átlagban azoknak, akik nagy adag cuccot tolnak biztos, hogy lehet.

2015. márc. 9. 14:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Meg myostatin blokkolóval is lehet és nem is szteroid és az égéségre se káros eddigi kutatások alapján.Csak beszerezni lehetetlen.
2015. márc. 9. 14:06
 7/7 anonim ***** válasza:

Kezdőknél és nagy túlsúllyal rendelkezőknél sem megy egyszerre, csupán az izmok tónusa jelentősen javul a mozgástól (mivel addig semmilyen mozgást nem végzett), és úgy tűnik mintha izmosodtak volna a fogyás mellett, de tulajdonképpen nem történt konkrét izomépítés.

Nyilván nem véletlenül váltják a tömegelési és a diétás szakaszok egymást a profi testépítésben is.

Tekintve, hogy az élsport az átlagembernél kicsivel jobban ismeri az illegális teljesítményfokozó szereket, kételkedem abban, hogy nagy adag cuccal menne egyszerre.

Plusz zsírosodás nélkül, száraz izomtömeggel működhet, ha valaki profi, de fogyni nem fog, egy dekát sem.

2015. márc. 9. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!