Mi a véleményetek a Platinum Hídro Whey fehérjeformuláról? Télleg ez a legjobb és legtisztább a piacon? Mennyire hatékony?
Gondolom nem próbáltad,csak látatlanba mondasz "véleményt"
Kösz de én nem ilyet kértem,hanem értelmes választ olyanoktól akik KIPRÓBÁLTÁK!
"de hidd el egy ember nem találsz, aki itt ezt kipróbálta."
Kis szivem olvasd csak el az utolsó kommentet (ha eltudod) és szállj magadba szerintem.12 évesen nem a gép előtt kéne ülnöd és osztanod a nem létező észt.
Az utolsó kommentelőnek köszönöm a válaszát (mert így kell választ írni,nem ilyen alpári stílusban..)
Pedig elmondtuk, amit kell, ha nem érted, az nem a mi bajunk. Normális választ kapsz egész addig, amíg te is normálisan viselkedsz. Ez nem történt meg, így átvertelek, hogy hajlandó legyél elolvasni a valóságot.
De minket spec nem zavar, ha ezt a fehérjét veszed, csinálj, amit akarsz.
Látom te nem érted. Wash és én is élelmiszermérnökök vagyunk. Tudjuk, hogy mit írunk, hidd el.
Te vagy a végtelenül ostoba, ha egy fehérjétől hatást vársz. Leírtam, hogy ez is csak egy fejérje, nincs olyan, hogy aki ezt használná az izmosabb lesz. Sima protein. Ha ezt nem fogod az agyaddal, akkor reménytelen vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!