Szerintetek melyik üdítős palack lenne a legjobb súlyzózáshoz?
Nekem konkrétan elég az 1 kg-os mert csak aerobikhoz kellene. Néztem súlyzókat olyan 1500 ft-tól kezdődik 1 db. De én úgy gondoltam hogy inkább feltöltök egy palackot vagy vízzel vagy homokkal.
Szerintetek melyik üdítő vagy ásványvíz palackja a legjobb aminek a fogása is kényelmes .
Esetleg a műanyag kubus palack?
van olyan palack is ami kifejezetten hasonlít egy súlyzóhoz de nekem az túl nagy!
Gondolom nagyon fiatalról van szó.
Amúgy néztem hirdetőoldalon, 2db 2 kilós is van egy ezresért. A használt súlyzó meg rossz, mert nem nagyon van mi elromoljon rajta :)
KÖszönöm a hozzászólásokat, nem az a lényeg hogy szép legyen a palack csak vannak olyan gyakorlatok amikor a lábam közé kell szorítani a súlyt és lehet így kiesne.
Persze nem nagy pénz súlyzót venni de most egyenlőre nekem megteszi egy 100 Ft-os palack. ráadásul szeretnék több helyen is szétnézni mielőtt vennék egy normális súlyzót.
A vasdarab azért nem tetszik mert megfogja a kezemet.
KÖsz mégegyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!