Melyik a legjobb táplálékkiegészítő cég?
Attól függ, mik a követelmények, mi fontos az egyénnek.
Nekem fontos az olcsóság, a megbízhatóság, az egyszerűség és a széles termékválaszték, ezért a Myproteinre szavazok, mint egyik kedvencem.
Nagyon sok a "képzavar"..... amit írsz.....
"... Pénz nem számít. Arra lettem volna kíváncsi, hogy melyik gyártó adja azt amit rá is ír a termékeire. Pl.: Scitec-nél egy komplex aminosav olyan 3ezer körül van, míg a Peak-nél szinte ugyan ez 8ezer körül van. Szerintem egyértelmű volt a kérdésem, melyik az a gyártó amelyik megbízható, azt ad amit leír, jó minőségű, valóban hat stb... Köszönöm a válaszokat. ...."
Elsőzör is minden gyártó azt adja amit "rávés " a dobozra. Ha nem így lenne akkor nagy baj lenne, ezek élelmiszerek.
"... Scitec-nél egy komplex aminosav olyan 3ezer körül van, míg a Peak-nél szinte ugyan ez 8ezer körül van. ..."
Egy Peak Amino Fusiont, vagy egy Vasodilatort nem tudod összehasonlítani egyik Scitec termékkel sem. A Peak gyártó is!!!! Az előbb említett két termék saját kísérletezésük, saját gyártásuk a saját gyártógépeiken!!!!
A Myprotein megint egy más "tészta". Ők főleg alapanyagokat nagy zsákokból kis zacskókba csomagolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!