Nekivágtam a fogyókúrának kb 10honapja (9kg ment le) viszont mozgok is mellette ha egyik nap 6percet lábazok (elég keményen) a másik nap 4percet hasazok és napi 2kmt sétálok lesz hamar eredmény?
tudod az elmúlt 5 évben elhanyagoltam magam, így jött némi súlyfelesleg, így most van mitől megszabadulnom, egyáltalán nem esek le a lábamról és egyáltalán nem éheztetem magamat... pusztán megfelelően táplálkozom, itt egy kis segédlet hozzá:
és rendszeresen végzek testmozgást... ami nem egyenlő napi 6perc mozgással...
séta tökéletes is lehet akár, ha nincs semmi célod, nem akarsz izomzatot(formát) a testednek... de nem kilóméterben kellene mérni, hanem időben... megfeszített tempójú sétával heti minimum 3*40-60perccel már mennél valamire,
nem csak lábra és hasra kellene edzened, ennek így kb semmi értelme... teljes testet kell edzeni, és egy edzés nem 6percig tart...
ja, és ne "fogyókúrázz", hanem táplálkozz egészségesen, készíts kiszámolt étrendet. az beválik, és tartós is lesz.
(nem csak, mint sportoló, hanem mint orvostanhallgató mondom a kajálás katasztrófa az emberek nagy részénél)
Köszönöm Szépen Mindenkinek!Egyébként odafigyelek arra amit eszek és kalóriát is számolok:) csak az edzés dolog elkezdett jobban érdekelni nem akarok olyan lenni mint a bodybuilder nők például csak még 1 picivel laposabb hasat szeretnék mint ami van
köszönöm mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!