Miért van az, hogy itt ált mindenki fikázza a tömegnövelőket (pl. jumbo), és nem ajánlják, mégis a legismertebb netes rendelő oldalon az összes toplistát vezetik?
A legtöbben veszik, a legtöbben ajánlják, a vásárlói vélemények is ált. jók, hogy hatásos, újraveszik (szóval nem is az van h csak egyszer próbálta és nem jött be), stb.
Itt meg én még csak fikázást olvatam róluk, hogy kidobott pénz, semmit nem ér, cukor cukor cukor, blabla...
Elég sok idióta van itt, de azért a válaszolók szerintem elég normálisak, legalábbis ebben a témában, ami meglepő is, látván azt a szellemi sötétséget, ami egyébként uralkodik ezen a weboldalon.
Nem tudom, hogy te milyen szakoldalon láttad, hogy tömegnövelőt ajánlgatnának. Én a shop.buildert ismerem, ott viszonylag korrektek szoktak lenne, ahogy láttam ott se nagyon ajánlanak tömegnövelőt.
Az meg, hogy vezeti a toplistát, ergo sokan veszik, semmit nem jelent, csak annyit, hogy a sok hülye azt hiszi attól lesz izmos, mert benne van a nevében, hogy tömegNÖVELŐ. Az csak jó lehet.
Itt vannak pl a vásárlói vélemények. Nyilván tisztában vannak vele, hogy TÖMEGnövelő, és azért veszik. Ha nyilván olyan szar lenne, (szóval nem hozná a VÁRT hatást) nem vennék újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!