Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A börtönben hogy szoktak edzeni?

A börtönben hogy szoktak edzeni?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból kérdezem, mert elég izmosak gyakran a bentlakók. Tudom, hogy a kaja nem rossz, a cuccot meg beviszik, de van elég eszközük edzeni vagy saját súlyos módszerekre és fabrikált eszközökre kényszerülnek?

2015. márc. 2. 20:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Mondom, ez nem amerika meg nem is hollywood főleg.

[link]

Csuda jó az a koksz, megkajál meg leedz helyetted... Vasazni meg lehet, ha nincs elég tápanyag, Egy ilyen étrendre rákokszolsz csak férfimelled lesz semmi több.

Másrészt a konditerem jutalom, nem na akkor elmegyek gyúrni, mert olyan kedvem van, valaki keménykedik nagyon gyorsan elveszítheti a jogait.

Szerintem ha téged lesittelnének nagyon komoly kontrasztot élnél meg. Képzeld nincsenek fekák meg mexikóiak se.

2015. márc. 2. 22:11
 12/20 A kérdező kommentje:
#nobajnernoparty: Te voltál bent? Nem muszáj válaszolni, csak eléggé vágod a témát, ezért kérdem.
2015. márc. 2. 22:31
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
nem, nem voltam, csak nem vagyok már 13 éves, hogy minden szart benyeljek
2015. márc. 2. 22:35
 14/20 A kérdező kommentje:
Hát én se, de ismerős mondta, hogy egy-két haverja eléggé kigyúrta magát ott benn. És az igaz lehet, hogy csak karra edzenek?
2015. márc. 2. 22:41
 15/20 kovpet ***** válasza:

"de ismerős mondta, hogy egy-két haverja eléggé kigyúrta magát ott benn"

"csak nem vagyok már 13 éves, hogy minden szart benyeljek"

:)

2015. márc. 3. 08:23
 16/20 A kérdező kommentje:
Jó, jó. :D
2015. márc. 3. 15:46
 17/20 anonim válasza:

Szia, ismerősöm börtönben van.

Ott nincs konditerem, ahol ő van.

Aki alapból izmosan, kigyúrtan megy be az nyilván próbálja tartani ezt a szintet. De általában mindenki fogyni szokott. (Kevés kaja, stressz stb). Persze nem mind1, hogy 3-6 hónapról van szó, vagy évekről.

Edzésként fekvőzés van stb, esetleg akik kint küzdősportot űztek azok "tartanak" órákat, edzéseket a többieknek, és így edzenek nap mint nap. Valamint egymással boxolnak, gyakorolnak, ilyesmi. Kihívja egyik zárka bunyózni a másikat hétvégente :D

Hidd el nem olyan izmosak bent, én járok beszélőkre, de akiket ott látok 70-80%-uk átlagos testalkatú, sőt vékonynak mondanám. Van aki izmos persze. De akad néhány kigyúrt is. De hogy bent kigyúrja magát valaki meg nem tudom hány kg-t felszedjen, nah arra énis kíváncsi lennék! :)

Cucc tényleg be tud jutni bármelyik börtönbe, de előbb utóbb beköpi valaki a másikat, megy a kereskedelem, valakinek szemet szúr, lebuknak, elveszi, fegyelmi jár érte, megvonások stb. Nem mindenkihez jut cucc, szóval ezt ne úgy gondold el, hogy abból bárki vehet, és használhatja kedvére.

2015. márc. 3. 20:02
 18/20 A kérdező kommentje:
Oké, köszi.
2015. márc. 5. 16:18
 19/20 A kérdező kommentje:
Konkrét gyakorlatok is érdekelnének.
2015. márc. 7. 14:55
 20/20 anonim ***** válasza:
Nekem van ismerősöm nemrég jott ki a börtönből. Izmos volt meg minden de most ossze van szakadva. Hiaba gyurt ez a valóság nem egy film.
2015. ápr. 26. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!