A börtönben hogy szoktak edzeni?
Mondom, ez nem amerika meg nem is hollywood főleg.
Csuda jó az a koksz, megkajál meg leedz helyetted... Vasazni meg lehet, ha nincs elég tápanyag, Egy ilyen étrendre rákokszolsz csak férfimelled lesz semmi több.
Másrészt a konditerem jutalom, nem na akkor elmegyek gyúrni, mert olyan kedvem van, valaki keménykedik nagyon gyorsan elveszítheti a jogait.
Szerintem ha téged lesittelnének nagyon komoly kontrasztot élnél meg. Képzeld nincsenek fekák meg mexikóiak se.
"de ismerős mondta, hogy egy-két haverja eléggé kigyúrta magát ott benn"
"csak nem vagyok már 13 éves, hogy minden szart benyeljek"
:)
Szia, ismerősöm börtönben van.
Ott nincs konditerem, ahol ő van.
Aki alapból izmosan, kigyúrtan megy be az nyilván próbálja tartani ezt a szintet. De általában mindenki fogyni szokott. (Kevés kaja, stressz stb). Persze nem mind1, hogy 3-6 hónapról van szó, vagy évekről.
Edzésként fekvőzés van stb, esetleg akik kint küzdősportot űztek azok "tartanak" órákat, edzéseket a többieknek, és így edzenek nap mint nap. Valamint egymással boxolnak, gyakorolnak, ilyesmi. Kihívja egyik zárka bunyózni a másikat hétvégente :D
Hidd el nem olyan izmosak bent, én járok beszélőkre, de akiket ott látok 70-80%-uk átlagos testalkatú, sőt vékonynak mondanám. Van aki izmos persze. De akad néhány kigyúrt is. De hogy bent kigyúrja magát valaki meg nem tudom hány kg-t felszedjen, nah arra énis kíváncsi lennék! :)
Cucc tényleg be tud jutni bármelyik börtönbe, de előbb utóbb beköpi valaki a másikat, megy a kereskedelem, valakinek szemet szúr, lebuknak, elveszi, fegyelmi jár érte, megvonások stb. Nem mindenkihez jut cucc, szóval ezt ne úgy gondold el, hogy abból bárki vehet, és használhatja kedvére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!