PL : Valahol bulin vagy strandon nyáron vagy itt-ott, szokták-e nézni az emberek a fizikumotokat ?
Ahányszor megyek le vásárolni, az üzletben, főleg nyáron mikor Atlétába vagyok úgy néznek az emberek én érzem magam kellemetlenűl nézem olyankor a tükörbe magam, valami van az arcommal vagy miért néznek. De észrevettem a fizimiskám miatt.
Veletek volt ilyensmi ?
2014. okt. 11. 18:30
1/8 anonim válasza:
Van mikor megnéznek, de legtöbbször nem veszem észre.
2014. okt. 11. 18:39
2/8 anonim válasza:
sötétebb a bőröm a kelleténél, uh mindenki azt hiszi, cigány vagyok, így a legtöbb ember nem mer megbámulni... ami szerintem tök vicces... mivel nem vagyok cigó, sőt rettegek tőlük :D
2014. okt. 11. 18:43
3/8 anonim válasza:
Nekem sajnos könnyen jön az izom fel /nő vagyok/ és ha lemegyek futni, akkor kirívó a testem a többi futóé közül, mert ők nagyon vékonyak, nekem meg vastag, izmos lábaim, karjaim vannak (nem a futástól lettek ilyenek, hanem az edzőteremtől, de akkor is sokszor cikinek érzem, így mostanság már csak lógós, laza szerelésben merek futni).
2014. okt. 11. 20:28
4/8 anonim válasza:
Nem ciki, ha egy nő izmos. Eleve egy nő sosem tud túl izmos lenni koksz nélkül, mivel 1/25 annyi tesztoszteront termel, mint egy férfi. És még nekünk sem könnyű izmosodni. :-)
2014. okt. 11. 20:44
5/8 anonim válasza:
Engem is meg szoktak, hogy milyen vékony az a fiú nézdmá.
2014. okt. 11. 21:07
6/8 anonim válasza:
Amikor pólóban vagyok akkor "levékonyoznak", ha meg leveszem akkor meg hülye izomagy leszek hirtelen, pedig nem vagyok egy komoly emberke. Sőt olyannal is találkoztam már aki szerint az izmok "nőiesek". Persze az illetőnek nem megy egy szabályos fekvő sem és olyan válla meg karja van, mint egy 6 éves kislánynak. :)
2014. okt. 11. 21:19
7/8 anonim válasza:
NEm szoktak, sosem veszek fel trikót utcára, általában elegánsabban öltözöm. Meghagyom a fizikumomat azoknak a lányoknak, akik elég közel kerülnek hozzá, hogy félmeztelen lássanak.
Jó kis hormonszint növelő amikor rájön, hogy "úristen, ennek a srácnak még a teste is rohadt jó...".
Sokkal jobb,értékesebb a hatás, ha nem teszem magam közszemlére.
2014. okt. 11. 23:13
8/8 anonim válasza:
Azért nem csak trikóban látszódik, ha van már méret is.:-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!