Tömegelés és szálkásítás felváltva? Lehet egyáltalán ilyet?
Figyelt kérdés
Hali!
Volt itt az előbb egy ilyen kérdés heti váltásra vonatkozóan. Annyi idő persze nem elég, de lehet egyáltalán ilyet?
Mondjuk 3 hónap egyik, aztán 3 hónap másik, majd újra?
2015. márc. 2. 10:50
1/5 anonim válasza:
Lehetni lehet de ertelme nincs,egyenenkent kell nezni hogy mire van szuksege.
2/5 anonim válasza:
Olvass bele, én még nem próbáltam, nincs róla tapasztalatom: [link]
3/5 anonim válasza:
sokkal értelmesebb és egyszerûbb dolog úgy összeállítani a tömegnövelõ étrendet, hogy minimális legyen a zsírosodás.
4/5 anonim válasza:
Én szoktam ilyet csinálni, de nincs benne rendszer. Úgy próbálok tömegelni, hogy ne nagyon jöjjön a zsír, de ha kicsit mégis megszalad, akkor egy ideig visszaveszem a cht, amíg le nem megy. Én mondjuk extrém könnyen fogyok. Nem állítom, hogy ez a legjobb megoldás, sőt egyáltalán nem ajánlom senkinek, de ha nem tudsz precíz étrendet tartani, vagy valami hiba csúszott a számításokba, akkor végülis járható út lehet.
5/5 A kérdező kommentje:
Ertem, kosz a valaszokat.
2015. márc. 3. 10:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!