Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szálkásításhoz jó lesz ez az...

Szálkásításhoz jó lesz ez az étrend?

Figyelt kérdés

Sziasztok , szálkásítani szeretnék , kicsit próbáltam változatossá tenni az étrendemet. Jelenleg 84 kg vagyok és 180 cm magas.

Étrendem tartalma.:

1.Csirke comb , rizs , zöldség.

2.Burgonya , csirke mell , zöldség

3.Fehér bab

4.Sárgaborsó

5.Lencse

6.Zabpehely

Étrend kiegészítők.:

100%wkey protein professional

BCAA xpress

Multi-Pro Plus

Jó lesz a kaja és az étrend kiegészítők?

2015. febr. 28. 20:54
 1/8 anonim ***** válasza:
passz, ez nem étrend, csak egy felsorolás arról, mit tartalmaz az étrended, ettől független, ha sokat eszel ezekből, hízhatsz...
2015. febr. 28. 20:58
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen csak fel soroltam hogy mit tartalmaz az étrend. Pedig írták már hogy lencse , borsó , bab és burgonya is mehet.
2015. febr. 28. 21:04
 3/8 A kérdező kommentje:
Meg szem én a rizst is csak hát , folyamatosan azt enni. Azért rá unna az ember egy idő után. Akkor ha valaki tudna , rizs helyet valamit mondani az jó lenne.
2015. febr. 28. 21:06
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem érted? Számít a mennyisége is, honnan tudod mennyit kell enned ha nincs kimérve?
2015. febr. 28. 21:14
 5/8 A kérdező kommentje:

Hát én valahogy úgy gondolnám hogy: Fél kg rizs egy nap az az:

1. 100g

2. 100g

3 100g

4 100g

5 100g

2015. febr. 28. 21:25
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
én elmegyek aludni, ezt én ma már nem bírom...
2015. febr. 28. 22:01
 7/8 anonim ***** válasza:

Ahogy százhúsz(kg) is írta, ez nem étrend. Amiket írtál azok jók, de baromira nem mindegy miből mennyit eszel egy nap. Ha mondjuk eszel fél kiló csirkemellet vagy csirkecombot az oké, de ha betolsz mellé napi fél kiló rizst, 2 kiló babot, 1 kiló lencsét meg leöblíted némi zabpehellyel, akkor hízni fogsz mint poc.

Az étrend valami ilyesmi:

(Ez speciel az enyém, és én nem számolgatok kifejezetten)

Reggeli: Némi gyümölcs egy kis joghurttal.

Tízórai: Általában egy protein shake, de lehet egy szendvics tk kenyérből, valami felvágottal és zöldséggel

Ebéd: Csirke vagy valami sovány hús (általában 200-250 gramm, rizs vagy kevés krumpli, kb. 100-150g), Zöldségek dögivel

Uzsi: Válozó, vagy shake, vagy szendó, vagy gyümölcsök

Vacsora: ÁLtalában teljes érékű mert reggel edzem, nem mindig van időm rendesen reggelizni, így éjszaka nem koplal annyira a szervezetem és az edzést is jobban bírom. Szinte mindig valami sovány hús 200-250g, esetleg tojás, ezek mellé rizs, krumpli vagy tk tészta, és megint csak sok zöldség.

Ha valahogy így leírnád akkor többet tudnának segíteni azok, akik értenek hozzá (ez nem én vagyok :))

2015. febr. 28. 22:50
 8/8 A kérdező kommentje:

Én így gondoltam.:

A hét.

1.zabpehely

2.csirke comb , rizs , zöldség (100g rizs és comb)

3.csirke comb , rizs , zöldség (100g rizs és comb)

4.csirke comb , rizs , zöldség (100g rizs és comb)

5.csirke comb , rizs , zöldség (100g rizs és comb)

B. hét.:

1.zabpehely

2.csirke mell , krumpli , zöldségek (100g ezekből)

3.csirke mell , krumpli , zöldségek (100g ezekből)

4.csirke mell , krumpli , zöldségek (100g ezekből)

5.csirke mell , krumpli , zöldségek (100g ezekből)

Ez ugye 500g/nap én valahogy így gondoltam.

2015. márc. 1. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!