Hagyományos szemlélettel: mezo-endo.
Kibeb4szott, hiperszuper felvilágosult, unortodox, előrehaladott übertájékozott szemlélettel: egyik sem, mert testalkatok nem léteznek. Az is hülye, aki megkérdezi.
Nem tudok Ddrake.
Láttam képeket Ektomorfokról, mezomorfokról és Endomorfokról. És a legutóbbi mindennel elöntött, csak pozitív gondolatokkal nem. Mert vagy kövér volt hasügyileg vagy pedig egy szétszteroidozott ürge. Egyszerűen nem láttam olyan Endomorf testalkati képet ami tetszett volna.
Anyám szerint amikor vékony voltam akkor mezomorf alkatom volt. Remélem hogy így van. Vagy mezo vagy ekto. Nincs valami módszer amivel ki lehetne deríteni kövéren is, hogy hova tartozom?
Nincs mert nincsenek ilyen testalkatok. Az egeszet egy pszichologus talalta ki konyorgom aki azt akarta megmagyarazni miert izmosak a bunozok.
Fogyj le es epits izmot es akkor jol fogsz kinezni.
Nem tudok olyan emberrol aki szarul nezne ki szalkasan es izmosan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!