Van olyan Test épitő forma, amivel nem fogyok? De vastagodik a testem? Ugy értme izomal vastagodika testem, de nem fogyok le?
neked nem testépíteni kellene, hanem egy átlagos ember szintjére feljönnöd agyilag...
lehet lepontozni, de hagyjuk már a hülyeséget, ilyet tízéves korban sem illik már kérdezni!
Ha a helyesírási hibákat nem nézzük, logikailag akkor is több buktató van.
1. Nem tudom, mit takar a "testépítő-forma" kifejezés.
2. A testépítés köztudottan az izomépítésről szól, nem a fogyásról, ezért annak a kritériumnak, hogy ne fogyjál le, mindegyik "testépítő-forma" eleget tesz.
3. Ha izommal vastagodik a tested, akkor nem fogysz le, így a kettő tagmondat közötti ellentétes viszonyt kifejező "DE" helyett (amit kétszer is tökéletesen helytelenül alkalmaztál) inkább az "EZÉRT"-et kellett volna használni.
Amúgy honnan jutottál arra a megállapításra, hogy a testépítéstől fogyni szoktak, de azért hátha van egy típusa, amitől vastagodsz?
Nem, kedves kérdező Te vagy egy kérődző állat inteligencia szintjén.
Ha mozogsz akkor kalóriát égetsz. A súlyzós edzés sok kalóriát éget és ha kalóriaminuszba kerülsz (amihez kell étrend) akkor fogyni fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!