Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért van nagy hasam? Lehetség...

Miért van nagy hasam? Lehetséges hogy azért mert gyenge a hasizmom?

Figyelt kérdés
A nap elején még elmegy,akkor sem lapos, de a nap végére olyan mintha terhes lennék. Nem lóg, feszes, de előre domborodik. Azóta ilyen a hasam hogy szültem. Milyen gyakorlatok kellenének, vagy mit csináljak? 160cm vagyok és 51kg.
2015. febr. 27. 11:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ismerős a problémád, én is szültem!

Nem nyílt szét a hasizmod? Ha igen, akkor arra speciális torna kell, mert a sima hasprés csak ront a helyzeten!

Ha nem, akkor erősítsd a hasizmodat, hasprés, lábemelés, hasprés oldalsó hasizomra. Ezeket kéne heti háromszor, annyit, amennyit bírsz. Én csinálok 2x40 hasprést, 40 lábemelést, 40 hasprést oldalra, négy hónapja, hetente háromszor, és bátran mondom, soha nem volt ilyen szép a hasam, még szülés előtt sem :)

De csak akkor csináld, ha nem nyílt szét a hasizmod!!!

2015. febr. 27. 11:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Elsőnek küldök egy puszit,ritka az ilyen szorgalmas es normalisan edző nő.
2015. febr. 27. 13:25
 3/7 anonim ***** válasza:

Köszi! :)

Azt kifelejtettem, hogy az alsóhát izmait is edzeni kell! pl. Törzsemelés, hiperhajlítás, hídtartás! Elölről és hátulról is meg kell támogatni a dolgokat. :)

2015. febr. 27. 14:22
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Neked is előre domborodó volt a hasad?
2015. febr. 27. 14:30
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen. És a derekam is sokat fájt, de hálisten nem volt szétnyílva az izom!
2015. febr. 27. 14:45
 6/7 A kérdező kommentje:
Nekem össze varrták, hasplasztikám volt egy éve.
2015. febr. 27. 14:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Hű! Nem gondoltam, hogy ilyen komoly! Akkor viszont én visszamennék konzultálni az orvossal! Majd ő megmondja hogyan kell rajta javítani!
2015. febr. 27. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!