Hogy bírnék a többi izomcsoportra is így edzeni?
Helló!
Háromnegyed éve kondizok (tömegnövelés a cél)..szóval...fejlődni fejlődtem természetesen DE! 2 hete csinálom ezt a programot vállra és nagyon látványos a fejlődés (a többi izomhoz képest)!! [link]
Most a kérdésem az lenne, hogy hogy lehetne minden izomcsoportra ilyen edzéseket végezni? (melyik gyakorlatból mennyi stbstb..) MERT úgy vettem észre, hogy ez nagyon beválik, ettől a fajta edzéstől fejlődök a legtöbbet!!
Előre is köszönöm a válaszokat!!
Nincs ebben semmi mágia. Váll gyakorlatok, növekvő intenzitással. Bármivel meg tudod magad csinálni ezt, csak ülj le, és tervezd meg előre. Kb 15 perc alatt bármelyik izomcsoportra meg tudod csinálni. Nem attól jó hogy pont ezeket a gyakorlatokat nyomod, hanem hogy hétről hétre nehezebb, és folyamatosan koncentrálva jól megdolgoztatod.
Írj le mellgyakorlatokat. Első héten legyen egy közepes átmozgatás. Következőn egy intenzív kemény edzés. Azután fokozd még piramisozással, vagy hasonló intenzitás fokozó technikával. (pihenőidő csökkentés, szuperszett, drop-szett, súly növelés, akármi)
Először is köszi a választ!
Na igen, csak magamnak nemtudom így megtervezni sajnos..ennyire nem értek azért hozzá h melyik gyakorlat után melyik jöjjön szuperszettben például, stb...de ma is így csináltam a vállat...sokkal jobb mint ahogy "simán" edzek a többi izomcsoportra...illetve hosszú távon ez nem probléma ha így edzek?
Olvass utána: intenzitás fokozó technikák (google)
Legegyszerűbb ha csökkented a pihenőidőt a sorozatok között. Ez már sokat fog dobni az edzésen.
Én nagyon szeretem még a drop szetteket. Könnyű gépeken csinálni: beállítod hogy menjen 12 ismétlés, belenyomod, egy kicsit csökkentesz a nehézségen, és egyből folytatod. Ezt egyszerre 3-4x is megteheted, durva amikor csigán letolsz az alapsúllyal, és 5 ismétlés után meghalsz.
Olvass utána az ilyesminek, tényleg nem nehéz összehozni ilyet. De a legegyszerűbb tényleg ha csak fél-egy percet pihensz két sorozat között.
Viszont abban is biztos lehetsz hogy ha rágooglizol az izomcsoportokra, tuti találsz valami "brutál melledzés" vagy hasonló cikket body.builderen. Persze ezt minden izomcsoportra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!