Van itt olyan, aki "csak" otthon végez saját testsúlyos edzéseket?
Ezalatt értek mindenfélét a fegyencedzéstől a brutálisabb gyakoraltokig. Vagy, ha épp lábat súlyokkal edzel, de mást nem stb.
A lényeg, hogy nem kondiba jártok, nem gépeket használtok.
Az érdekelne, hogy igenis el lehet érni sok mindent otthon is, nem? Ha meg van az étrend és az intenzív edzés, akkor nem tök mindegy, hogy otthon edzel-e vagy sem?
Úgy gondolom, hogy igen, de egy kicsit elbizonytalanodtam, ezért érdekelne hozzáértők véleménye.
Tudom, hogy képeket, nem nagyon szoktak az emberek itt feltölteni, de ha valaki tud mutatni valakit aki otthon edz (vagy szeretne magáról képet) és milyen eredményeket ért el azt megköszönném. (Azért kérlek titeket, mert bármit odaírhatnak a videókhoz, képekhez a neten, én nem tudom megmondani, hogy igaz-e vagy ilyesmi)
Köszi
Én is itthon edzek már évek óta, igaz, kialakítottam magamnak egy kis edzőszobát (teremnek nem nevezném), de nem kell nagyon komolyra gondolni, főleg én is saját testsúllyal edzek.
Nézőpont kérdése, hogy az elért eredményt ki mennyire látja komolynak, a nagy átlagnál (95+%) lényegesen jobb fizikumom van, jobban nézek ki.
Sőt, egy átlag konditeremben edzők kb. 80%-ánál is komolyabb izomzatom van, de nem vagyok testépítő "alkat", már ha érted mire gondolok.
Köszi a választ, az az igazság, hogy öcsém miatt kérdeztem. El akar kezdeni edzeni, de persze a nulláról, se húzódzkodás, se nagyon fekvők nem mennek és folyton csak a kondival jön. Mert, hogy a barátai ekkorák, meg a baráai kondiznak, meg a barátai zabálják a tésztát meg a yners tojást, meg nem is fehérje kell neki, hanem tömegnövelő stb. (fele baromság)
És csak meg akarom vele értetni, hogy azért mert nincs pénze kondira még itthon is nézhet ki jól, főleg, mert nem testépítőket választ ideálnak, hanem a ma divatos szálkás, photoshoppolt kölyköket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!