Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mellre tolódzkodásból mennyit...

Mellre tolódzkodásból mennyit kellene csinálni? Többi lent.

Figyelt kérdés

Jelenleg itthon van lehetőségem edzeni mellre, tolódzkodással.

Ha heti 1-szer edzek mellre, akkor szerintetek hány sorozatot és sorozatonként hány ismétlést csináljak?

2015. febr. 24. 06:56
 1/3 anonim válasza:
Ezt neked kell kitapasztalni, így hogy a többi edzésrendet sem látjuk. nem tudjuk mióta edzel, hány kg vagy, hány éves, így nehéz válaszolni. na mindegy. Én is edzem, régebben csak súlyzós edzés volt, az első tolodzkodást kicsit túlzásba vittem, erre figyelj. Ja és egy izom csoportot több oldalról, több gyakorlattal kell "támadni". :-)
2015. febr. 24. 07:15
 2/3 A kérdező kommentje:
25 éves vagyok, 72 kg és kb 1 éve eddzem salyát súllyal. Eddig mellre fekvő ment simán, majd nehezítve súllyal.
2015. febr. 24. 07:22
 3/3 anonim válasza:
A fekvő támasz jó, több kombinációban csináld. ha hozzászoktál a tolodzkodashoz 4-5*10 szerintem mehet. de elsőre ne ennyit... tolodzkodas közben figyelj a testedre mert rossz testhelxzet esetén a váll erőlködik. huzodzkodás mellé? szélesen? :-) mellet is dolgoztat. :-)
2015. febr. 24. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!